Boğa Burç Yorumları 14 Ağustos 2021

Boğa burcunun 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 14 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Dengeni koru, Boğa. Ay, bugün uyum arayan yedinci eviniz, anlaşmalar, sözleşmeler, önemli kişiler ve bire bir ilişkiler yoluyla hipnotik Akrep’e kayıyor – dikkatinizi uzlaşma yeteneğinizi çevreleyen temalara getiriyor ve belki de sevgilinizle yarı yolda buluşuyor. Bununla birlikte, zorluk, sevgilinizin duygusal akımına karşı çıkmaya ve kendinizi sizi ezici görünen bir bağlantıdan kurtarmaya daha yatkın olduğunuz için, Ay’ın burcunuzdaki asi Uranüs’e düzensiz muhalefetinden kaynaklanabilir. Neyin adil olduğuna karar vermek için sezginizi kullanmak anahtardır. Sonra tekrar, son zamanlardaki özgürlük ihtiyacınız, tarif edilmesi imkansız bir yana, neredeyse doyumsuz hissettirebilirdi.

Boğa Burcu 14 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Arkadaşların seni rahatsız eden şeyi senden daha iyi anlıyor. Uzun zamandır tanıdığınız birini arayın ve ona haber verin. Cevap tam olarak beklediğiniz gibi olmayabilir, ancak buna değecektir.

Senin kolay bir hedef olduğunu düşünen bir düğmeye basan var. Sana ulaşmalarına izin verme.

Boğa Burcu 14 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Odağınızı dünyanızdaki yakın ilişkilere yönlendirin, Boğa. Ayın zıt burcunuzdaki şehvetli Akrep’teki varlığı, sizi mevcut ortaklık hikayenize enerji ayırmaya teşvik eder. Güneşin sisli Neptün ile zorlu karşılaşması, gün boyunca uykulu, bölgelere ayrılmış bir atmosfer yaratabilirken, ayın Satürn ile sert karesi, üstesinden gelinmesi gereken kariyer cephesindeki stresleri vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.