Boğa Burç Yorumları 13 Ağustos 2021

Boğa burcunun 13 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 13 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 13 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 13 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 13 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 13 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 13 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm bunların lojistiği tarafından tüketilmene izin verme, Boğa. Bekar veya birlikte olun, özellikle arzu ettiğiniz romantik partner sizden istediğinizden daha uzakta görünüyorsa, bu süre zarfında büyük resmi gözden kaçırmamak önemlidir. Örneğin, ay, iyilik dolu altıncı evinizde, günlük ritüelleriniz, durum tespiti ve hizmet eylemlerinizde gezinmeye devam ederek, gerçekleri, ayrıntıları ve sonraki adımlar açısından pratik olanı çevreleyen her şeye duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirir. . Ancak Luna, geniş inançlı dokuzuncu eviniz aracılığıyla Pluto ile çatışacak – ama şimdi bırakamazsınız.

Boğa Burcu 13 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu uçağın kontrolünü kendi elinize almaya çalışmak yerine biraz yardım alın. En azından kendine bir yardımcı pilot al. Bu macerada neyle karşılaşacağınızı asla bilemezsiniz.

Etrafta alışveriş yapmalısınız – gizli bir pazarlık, ekstra çabayı değerli kılacaktır.

Boğa Burcu 13 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün kariyer cephesinde ilerleme yeteneğine sahipsin, Boğa. Bu doğru olsa da, yolunuza çıkan şeyin derinden farkında olabilirsiniz. Bir yandan, barış arayan Terazi ayı, hareketli Jüpiter ile hizalanır ve büyük planları paylaşmayı ve konseptlerinizi daha büyük ölçekte tanıtmayı kolaylaştırır. Öte yandan, kendi kendini yöneten Mars izmaritleri, sınırlamaları belirleyen Satürn ile yeniden ayarlanan yaratıcı projeleri vurguluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.