Boğa Burç Yorumları 12 Ağustos 2021

Boğa burcunun 12 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 12 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 12 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 12 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir şeyleri düzeltmeye çalışırken kendinizi yoruyorsanız, bir dakikanızı ayırın, düşüncelerinizi toplayın, Boğa. Ne de olsa, tango için iki kişi gerekiyor – bu yüzden fazladan drama yüklemeye gerek yok. Tek ya da alın, bugünün Terazi ayı sadece sorumluluk sahibi altıncı durum tespiti evinizi ateşlemekle kalmayacak, aynı zamanda bilinçsiz onikinci eviniz, karma ve teslimiyet yoluyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacak. Mevcut durumunuzda hiçbir şeyin yeterli olmadığını hissediyor olabilirsiniz – ya da belki de önemli bir kişinin eylemleri söz konusu olduğunda kelimeleri kaybediyorsunuz. Bunun sizi ilerlemekten alıkoymasına izin vermeyin.

Boğa Burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün herkesin çıldırdığı bir şeyle karşılaşacaksınız ve bundan hiç hoşlanmayacaksınız. Bazı şeyler, geçerli eğilimlerle isteyerek uyumsuz olarak kendi nişlerini bulur.

Daha iyi bir bakış açısı elde etmek için sorunlarınızı yakın zamanda arkadaşlarınıza anlatmalısınız.

Boğa Burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün kendini uygulamaya ve işin icabına bakmaya hazırsın, Boğa. Ay, tüm gün denge arayan Terazi’de dolanır, sizi yapılacaklar listenizi halletmeye ve duygusal denge durumuna geri dönmeye teşvik eder. Luna’nın disiplinli Satürn ile sorunsuz bağlantısı, görevde kalmayı ve uzun saatler geçirmeyi kolaylaştırır. Sadece vücudunuzu görmezden gelerek kendinizi yakmadığınızdan emin olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.