Boğa Burç Yorumları 11 Ağustos 2021

Boğa burcunun 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne istediğini biliyorsun ve peşinden gitmekten de korkmuyorsun Boğa. Sonra tekrar, günümüzün baharatlı astro havası ile, bu tam tersi olabilir, çünkü gözünü sizden alan biri bir sonraki hamlesini planlama sürecindedir. Örneğin, şehvet gezegeni, Venüs tarafından yönetilen bir ay ile (diğer bir deyişle gezegensel yöneticiniz) süslenmesinin yanı sıra, hipnotik Plüton ile uyumlu bir uyum oluşturacaktır. Unutmayın, Venüs aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizde gezinmeye devam ediyor ve Pluto, bire bir ilişkilerle ilgili kararlı yedinci evinizi yönetiyor. Onlara gerçekten nasıl hissettiğini söyle.

Boğa Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bazen yabancı bir maddeyle uzun süreli temas, alerji geliştirmenize neden olabilir. Bu, kim olduğunu bildiğiniz ortak bir arkadaşınızın durumunda olan şeydir. Bu kişinin aranıza girmesine izin vermeyin.

Boğa Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Zihnin ve işin kozmik habercisi olan Zihinsel Merkür, bugün burçları değiştiriyor, Boğa. O, yaratıcılığın ve ifadenin güneş beşinci evinize girerken, en parlak fikirlerinizin iletilmesiyle ilgili mükemmel bir trend başlatacaksınız. Merkür, gökyüzünün bu parçasında ikamet ettiği için burada Başak’ta olmayı sever. Bu, size en büyük nimetlerinden bazılarını verebileceği, fikirlerinizi ve planlarınızı düzene koymanıza ve ileriye doğru akıcı bir şekilde entegre etmenize izin verebileceği anlamına gelir. Düşünce, konuşma ve süreçte kesin olacaksınız, bu nedenle yaratıcılığınızın derinliklerine inin ve bağlantı kurduğunuz herkese ilham verirken izleyin.

Bugün biraz vahşi, biraz utangaç hissedeceksiniz. Olduğunuz her şeyi kutlayın.

Boğa Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İşler aydınlanmaya başlıyor, Boğa. Zeki Merkür, bugün amaç arayan Başak’a doğru parmak uçlarında ilerliyor. Bu geçiş, içinde bulunduğunuz nostaljik, aşırı duygusal zihniyetlerden kurtulmanıza yardımcı olur ve dikkatinizi kişisel yaratıcı tutkularınızla meşgul olmaya yönlendirir. Yönetici gezegeniniz sevgili Venüs, günü aydınlatıcı Plüton ile dönüştürücü bir bağlantı içinde geçirerek, güçlü değişikliklerin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesine izin veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.