Boğa Burç Yorumları 1 Eylül 2021

Boğa burcunun 1 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 1 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 1 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Özel birine açılmanın zamanı geldi mi, Boğa? Ay, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrelerden oluşan meraklı üçüncü evinize kayar ve bu da, sırayla gerçeğinizi konuşma ve yürekten iletişim kurma ihtiyacına ilham verebilir. Bu özellikle son zamanlarda duygularını bastıranlarınız için geçerlidir. Meydan okuma? Luna aynı anda yaralı şifacı Chiron ile bilinçsiz kalıplardan, gizli gündemlerden ve perde arkasındaki her şeyden oluşan on ikinci eviniz aracılığıyla yüzleşecek. Gerçeğinizi itiraf etmek her zaman kolay bir süreç değildir, ancak yine de inanılmaz derecede özgürleştiricidir. Risk al ve gelgitle git.

Boğa Burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Yeni bir romantik arkadaşla ya da sana her şeyi söylemeyen bir arkadaşla işler kızışıyor. İletişim kopmadıkça sonuç harika olacaktır – bu durumda buzu kırmanın bir yolunu bulmanız gerekir.

Boğa Burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Bugün tamamen hayalinizdeki kariyer hakkında hayal kurmakla ilgili! Mars, Neptün ile karşı karşıya geldiğinde, dikkatiniz gerçeklik ve fantezi arasında çekilir. Mars enerjisi sizden çok çalışmanızı, üretken olmanızı ve hırslı olmanızı istiyor. Son zamanlarda yürüttüğünüz işten zevk aldığınızı fark edebilirsiniz. Ancak Neptün enerjisi sizden büyük hayaller kurmanızı istiyor. Kariyer yolunda neyi başarmak istiyorsun? Hayalindeki meslek ne? Bu soruları düşünün ve profesyonel imkansızın mümkün olduğunu düşünmenize izin verin.

Tüm ‘i’lerinizi noktalayın ve tüm ‘t’lerinizi çaprazlayın. Bugün her şeyin yolunda olması gerekiyor.

Boğa Burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün gerçeği söyle, Boğa. Çarşamba günü gökyüzü, sizi iletişim becerilerinizle meşgul olmaya ve hikayenizi ortaya çıkarmaya zorluyor. Ay, şiirsel Yengeç’te yüzer, sizi daha derin duygularınızla savunmasız, etkileyici bir şekilde meşgul olmaya teşvik eder. Luna’nın Merkür ile karesi, iş cephesinde biraz gerginliğe neden olabilir, ancak güneşle olan tatlı bağlantısı, kişisel yaratıcı projelere tatlı bir destek getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.