Başak Burç Yorumları 9 Ağustos 2021

Başak burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendine bu kadar yüklenme, Başak. Ay, Mars ve Venüs aynı anda burcunuzdan geçerken bunu söylemek yapmaktan daha kolay, bu yüzden kusura bakma ve eleştiriden uzak durmaya çalışın. Luna aynı zamanda gezegen yöneticiniz Merkür’e de yakın olacak, bu yüzden sadece kelimelerinizin arkasında çok fazla etki olacağını bilin. Göğsünden atman gereken bir şey mi var? Burcunuzdaki uyum arayan Venüs ile taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, sözleşmeleriniz ve diğer önemli eviniz aracılığıyla fantezi seven Neptün arasındaki zorlu bir karşıtlık, dumanı ve aynaları ortadan kaldırır. Her şey devam eden bir çalışmadır.

Başak Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

İş yerindeki biri – belki bir müşteri – büyük bir etki bırakır ve nefes nefese kalmanıza neden olur. Uygun olmayabilir, ama biraz sevgi almak için iyi bir şans.

Başak Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Uzun yıllar boyunca gizemli Neptün’ü gökyüzünde senden sakladın Başak. Bu, bazı iş ortaklarınızın ve iş ortaklarınızın yaratıcı, ruhsal veya aydınlanmış oldukları için sizin üzerinizde son derece olumlu bir etkisi olduğu anlamına gelir. Bununla birlikte, diğerleri muhtemelen aldatıcı, manipülasyona ve aldatmaya eğilimlidir. Bugün, görkemli Venüs burcunuzda dans ederken, Neptün tarafından doğrudan karşıt olarak zehirlenecek. Bu, iş ortaklıklarınızdan birinde önemli bir hayal kırıklığı veya utanç olabileceği anlamına gelir. Şimdi ortaya çıkan bir şey sizi şok edebilir ya da daha kötüsü itibarınızı lekeleyebilir. Bir şey çıkarsa, hasar kontrolü yapın ve aklınızı başınıza alın.

Rutinleri sizinkinden farklı olabilir, ancak birlikte çalışan bir tane bulabilirsiniz.

Başak Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, her şey basit ve özgün olduğunda elinizden gelenin en iyisini yaparsınız. Sevgili Venüs, gerçeği çözen Neptün ile baş döndürücü bir karşıtlığa kilitlenirken Pazartesi günü gökyüzü bu anlatıya bir anahtar atıyor. Bu enerji, tüm ilişki konularında idealizmi ve fanteziyi arttırır. İşbirliği çabalarını iki kez kontrol edin ve ayık bir zihin gerektiren taahhütleri imzalamaktan kaçının.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.