Başak Burç Yorumları 8 Ağustos 2021

Başak burcunun 8 Ağustos 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 8 Ağustos 2021 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunu 8 Ağustos 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 8 Ağustos 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 8 Ağustos 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 8 Ağustos 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 8 Ağustos 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Kaostan bir adım geri çekil ve biraz gözünü kapat Başak. Yeni bir ay, kapalı onikinci evinizi, karmanızı, gizli gündemlerinizi ve perde arkasındaki her şeyi aydınlatacak… ama dahası var. Hem güneş hem de ay, gezegensel yöneticiniz Merkür’e çok yakın olacak ve bastırdığınız duygulara veya önemli bir kişiye karşı olan hislerinize açıklık getirecek. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Karanlık tarafta, macera dolu dokuzuncu eviniz, uzun mesafeli yolculuklar ve bilinmeyen topraklar aracılığıyla Luna’nın isyankar Uranüs’e karesi, olaylara bakış açınızı zorlayabilir.

Başak Burcu 8 Ağustos 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Son zamanlardaki tüm aşk başarılarınız hırsınızı besliyor ve sağlıklı bir bitki gibi güzel bir oranda büyüyor. Arada bir budadığınızdan ve sakladığınızdan emin olun, yoksa çılgın, kana susamış bir bitkiye dönüşebilir.

Başak Burcu 8 Ağustos 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Başak, bugün yeni bir aya hazırlanın. Bu özel ay tutulması solar on ikinci evinize düşecek ve sizi biraz daha yorgun ve içe dönük hissetmenize neden olabilir. Önümüzdeki hafta, kendi hakkınızda fikirlerinizi toplamak ve geçen yıl içinde inşa ettiğiniz her şeyi yansıtmak için biraz zamana ihtiyacınız olacak. İlk önce yapmanız gereken beyin fırtınası yapmaya başlamak ve bundan bir ay sonra Başak burcunda yeni ay geldiğinde saldırmak istediğiniz planların haritasını çıkarmak. Yakında kullanıma hazır olacakları için stratejilerinizi, vizyon panolarınızı ve ana planlarınızı oluşturun. Bugün ortaya çıkan bir kapanma ve “bırakma” hissi varsa, bunu kabul edin ve bırakın.

Bekarsanız, bir işyeri kıvılcımı bunu değiştirebilir – ve daha fazla değişiklik geliyor.

Başak Burcu 8 Ağustos 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kendi dış dünyasını bu kadar yüksek standartlarda tutan biri için, içeride işlerin ters gitmesine izin verme eğilimindesiniz – Başak. Yılın bu zamanı bu ikilemi aydınlatmaya meyillidir ve sizi ruhsal bir temizlik yapmaya teşvik eder. Kendine odaklı Aslan burcundaki yeni ay, önümüzdeki haftalarda serbest bırakma ve yenilenme konusunda yeni gelişmeler getirdiğinden, Pazar günü gökyüzü ihtiyacınız olan balsamı sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.