Başak Burç Yorumları 28 Ağustos 2021

Başak burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren senin arkanda, Başak. İster romantizm açısından, ister genel çabalarınız açısından olsun, karma sizin tarafınızda. Örneğin, istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla göz kamaştıran aşk tanrıçasına ek olarak, hem güneş hem de Mars burcunuza enerji veriyor ve canlandırıyor. Ne için hazırlanıyorsun? Ay, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizin üzerinde gezinmeye devam edecek ve aynı anda hem Mars’ı burcunuzda hem de güç merkezi Pluto’yu romantik beşinci aşk evinizden geçirecek. Kalbin senin pusulan ve sen korkusuzsun. Yakalayış? Lojistik konusuna fazla takılmayın.

Başak Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu öğleden sonra bir dürtü satın alma konusunda dikkatli olun. Önemli bir konuşmanın önemsiz bir ilişkiyi potansiyel olarak daha fazla bir şeye dönüştürdüğü gecenin ilerleyen saatlerinde ortalıkta dolanmasından utanabilirsiniz.

Başak Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Başak mevsiminde iş yerinde tüm gözler sizin üzerinizde. Güneş, Merkür ve Mars’ın tümü, Ay’ın kardeş dünya burcu olan Boğa’da olmasıyla birlikte burcunuzda. Bu kozmik kokteyl sağlam, güvenilir ve uyarlanabilir. İdeal olarak, şimdi sorumlu bir iş arkadaşı olarak tanınmak için harika bir zaman. Detaylara gösterdiğiniz özen ve ciddi doğa için ilgi odağı olabilirsiniz. Bu sayede iş yerinde normalden daha üretken olabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ve amirleriniz şu anda sıkı çalışmanız için ekstra minnettar olacaklar!

Çok basit, bugün harika bir gün olacak. Gergin olmana gerek yok.

Başak Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi semalarında kendini iyi hissetmek çok kolay Başak. Pratik Toros ayı, cesur Mars ile yumuşak bir ittifak oluşturduğundan, fazla enerjinizi yapıcı bir kanala yönlendirmeniz yeterlidir. Bu enerji verici yön, bol dayanıklılık sağladığı için odaklandığınız her şeyi başarmayı kolaylaştırır. Luna’nın rüya gibi Neptün ile daha sonra bağlantısı, ortaklık arenasında romantizmi ve hassasiyeti artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.