Başak Burç Yorumları 21 Ağustos 2021

Başak burcunun 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Yapılacaklara odaklan ve önceliklerini sırala Başak. İlişkinize çok fazla emek harcıyorsunuz ve genel refahınız için yeterli enerjiniz yok mu? Ay, iyilik dolu altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla geri giden Jüpiter’e katılarak beklenmedik bir duygu ve sezgisel netlik getirecek. Tek başına veya tek başına, eylemlerinizin uzun vadeli hedeflerinizle uyumlu olup olmadığını düşünmek önemlidir. Unutmayın, Mars burcunuzdaki ısıyı yükseltmeye devam edecek ve dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs ile bağlantı kuracak. Adım atmanın zamanı geldi mi?

Başak Burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Siz ikiniz durdurulamazsınız. Uzun zamandır bu kadar uyumlu olduğun biriyle tanışmadın. Birlikte küçük bir maceraya atılma zamanı. Belki uzaklardaki bir restorana gitmek.

Başak Burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

İş biraz duygusal bir boşalmadır! Ay Satürn ile hizadayken, günlük iş yerinizde duygusal bir gerginlik var. Duygusal olarak ezilmiş, hatta kısıtlanmış hissediyor olabilirsiniz, bu da işteki üretkenliğinize yansıyor. Belki işin içinde veya dışında bir şeydir. Her iki durumda da, momentumunuz katlanarak yavaşlıyor. Stres çok fazla oluyorsa, uzaklaşmak için bir dakikanızı ayırın. İş yerindeki stresten duygusal olarak kurtulmanın zamanı gelmiş olabilir. Özellikle işiniz çok fazla olduğunda duygusal sağlığınıza öncelik verin.

Mantıkları soğuk ama haklılar. Tereddüt etmeden tavsiyelerine uyun.

Başak Burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, kendinizin en kötü eleştirmeni olma eğilimindesiniz. Bugünün kozmik manzarası, kendi kendini motive eden Mars, özgürlük arayan Uranüs ile pürüzsüz bir bağlantıya kilitlendiğinden, bu kendi kendini sınırlayan davranışların bazılarını kırmanıza yardımcı olmak için çalışıyor. Bu uyarıcı eşleştirme, sizi heyecan verici, elektrik enerjisiyle doldurur ve kendinizi ifade edebilmeniz için sizi yeni alanlara doğru ilerlemeye zorlar. Sahnenize sahip çıkın ve sesinizi paylaşın, ne kadar cesur olursa olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.