Başak Burç Yorumları 19 Ağustos 2021

Başak burcunun 19 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 19 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunu 19 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 19 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 19 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Her zaman zanaatınızın uzmanı oldunuz, ancak romantik ortaklıklarınızdan her zaman öğrenecek bir şey var, Başak. Ve bugünün karmik onikinci teslim evinizdeki güneş ile sorumlu altıncı ev durum tespiti yoluyla geri giden Jüpiter arasındaki şanslı muhalefet ile, bu süre boyunca ihmal ettiğiniz ve/veya göz ardı ettiğiniz bir şey dikkatinize sunuluyor. Dahası, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Plüton’un ay kavuşumu ile, nihayet kalbinizi özel birine açmaya hazırsınız. Bu, özellikle korunmakta olanlarınız için geçerlidir, ancak şimdi iyileşme zamanıdır.

Başak Burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Elbette, her şey hala nasıl hissettiğini söylemeye utangaç bir aşamadayken çok tatlı. Ama bir noktada açılmak zorundasın. Sadece fikirlerinizi ifade etmek bile doğru yönde atılmış bir adımdır.

Başak Burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Başak, şimdi nihayet profesyonel olarak güvende hissetmenin zamanı geldi. Yetkinliğinizden, işteki konumunuzdan ve hatta sorumlulukların profesyonelce yerine getirilmesinden şüphe ediyor olabilirsiniz. Tüm bunlar değişmek üzere! Güneş bugün Jüpiter’e karşı çıkıyor ve hem gizli yeteneklerinize hem de günlük iş hayatınıza dikkat çekiyor. Bu astrolojik enerjiyle, çabalarınızın iş yerinde fark edilmeden gitmediğini görebilirsiniz. İş arkadaşlarınız ve yönetim, bağlılığınız, becerileriniz ve profesyonelliğiniz için takdirlerini iletmek için bir noktaya gelebilirler. Bugün iş arkadaşlarınızın her iltifatını ve sırtını sıvazlayın. Bunu hak ettin!

Uyumluluk önemlidir, ancak her şey değildir. Bir kıvılcım varsa, devam edin.

Başak Burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Dünya yaşam tarzını test ediyor Başak. İşiniz ve bedeninizle olan ilişkinizi derinleştirmek için çok çalışıyorsunuz. Perşembe günkü gökyüzü bir ilerleme kontrolü görevi görür, çünkü aydınlatıcı güneş gözleri büyüme veren Jüpiter ile kilitler. Bu iyimser eşleştirme, tüm ihtiyaçlarınızı destekleyen bir iş/yaşam dengesini tam olarak benimsemeden önce, neyin serbest bırakılması ve yenilenmesi gerektiğini vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.