Başak Burç Yorumları 18 Ağustos 2021

Başak burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Başak burcunu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbindeki aşkı kutla, Başak. Ay, bugün romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade evi aracılığıyla geleneksel Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve doğuştan gelen şehvetinizden kalbinizin arzularına kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal farkındalık ve sezgisel netlik getiriyor. Bir sevgilide ne ararsınız? Luna’nın burcunuzdaki Merkür ve Mars ile yaptığı üçgen açı, kalbiniz ve zihniniz arasında tatlı bir sinerji yaratır, bu yüzden içgüdülerinizi takip ettiğinizden emin olun. Meydan okuma? Luna, erotik sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek ve savunmasızlığınızı sergileyecek. Panik yapma. sen insansın

Başak Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Başkalarıyla iletişim kurarken dikkatli olun – özellikle işte. Açık ve yardımcı olun. Hayal kırıklığına uğradığınız an, her şey dağılabilir. İnsanlar size sandığınızdan çok daha fazla güveniyor.

Başak Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Bugün her şey seninle ilgili Başak! Mars ve Merkür burcunuzda birlikte çalışırken durdurulamaz hissedebilirsiniz. İş yerindeki herkes tarafından kolayca fark edilebilen hırslı bir ışıltıya sahipsiniz. Gün boyu atılgan bir tavırla parlayabilirsiniz. Birlikte hem Merkür hem de Mars özenle çeviktir, bu da kendinizi stratejik olmasa da düşünceli bir şekilde ifade etmenize yardımcı olur. Astroloji yanınızdayken kendinden emin, açık sözlü ve düzenli görünebilirsiniz. Bugün, önemli bir toplantı veya bir pozisyon için röportaj yapmak için mükemmel bir kozmik kokteyl var.

Hala felsefenizi tanımlıyor musunuz? Yeni fikirleri deneyimlemek için başka bir kültüre seyahat edin.

Başak Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, aklın kanat ayaklı gezegeni Merkür tarafından yönetiliyorsunuz. Çarşamba günkü gökyüzü, Merkür’ü, her ikisi de şu anda burcunuzda ikamet eden, kendi kendini motive eden Mars ile birlikte buluyor. Bu eşleştirme, bir yandan, öfkeleri ve dürtüsel eylemleri artırmaya yatkındır. Öte yandan, kararlı aramalar yapabilir ve kendinizi sonsuz bir enerjiyle gözünüze diktiğiniz her şeye uygulayabilirsiniz. Bu kazaya açık bir yöndür, bu yüzden vücudunuza dikkat edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.