Başak Burç Yorumları 10 Ağustos 2021

Başak burcunun 10 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 10 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunu 10 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 10 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 10 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 10 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 10 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygularını koluna takıyorsun ve hislerinden de çekinmene gerek yok, Başak. Kırılganlığınız sizin süper gücünüzdür ama daha da önemlisi, o sizin özgün gerçeğinizdir. Bundan bahsetmişken, Luna bugün burcunuzda karşı konulmaz Venüs ile güçlerini birleştirecek ve bu da ışıltılı çekiciliğinizden sevgi arzularınıza kadar her şeyi yükseltecek. Unutma, sevgi dilin herkesinki gibi değil ve bu seni bu kadar çekici yapan birçok şeyden biri. Sen ender bulunan birisin… ve peki, sevilmeyecek ne var? Sınırlarınızı gözden kaçırmayın, ancak kendinize aşık olmanıza izin vermenin zamanı geldi.

Başak Burcu 10 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Hayattan ne istersen iste, fazla çaba harcamadan ona çok daha yakınlaşabilirsin. Şimdi olabildiğince uzağa koşma zamanı.

Başak Burcu 10 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün şans ve fırsatlar getirebilir, Başak – ya da gerçek olamayacak kadar iyi bir şey! Gezegen yöneticiniz Merkür, güneş on ikinci evinizin içinde yörüngede dönerken, çalışma projeleri ve istihdamla ilgili güneş altıncı evinizde konuşlanmış geniş Jüpiter’in karşısında gökyüzünde duruyor. Bu, sizi büyük planlar ve girişimlerle nasıl başa çıkabileceğiniz konusunda heyecan verici yeni fikirlerle dolduracak. Yeni bir proje, iş veya müşteri, muhtemelen sizden dedikodu yoluyla haber almış, birdenbire ortaya çıkabilir. Gizeminize ve yeteneklerinize çekilebilirler. Bununla birlikte, bazen Merkür ve Jüpiter karşıtlıklarında olduğu gibi, hafife almak en iyisi olabilir, üstesinden gelebileceğinizden daha fazlasını üstleniyor veya önemli ayrıntıları kaçırıyor olabilirsiniz. Dikkatlice ilerleyin.

Başkalarının akıntıya karşı yüzmesine izin verin. Akışa bırakmak ve rahatlamak daha akıllıca.

Başak Burcu 10 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugünün kozmik manzarası, dünyanızın kapsamını genişletiyor Başak. Yönetici gezegeniniz, etkileyici Merkür, bol Jüpiter ile büyüme sağlayan bir muhalefete giriyor. Bu eşleştirme, iş cephesinde ortaya çıkan büyük resim planınızı incelemenize yardımcı olur. Ayrıca sağlık ve iş/yaşam dengeniz hakkında yeni bilgilerle dolup taşmış olabilirsiniz. Ayın burcunuzdaki varlığı, vücudunuzda yeniden topraklanmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.