Başak Burç Yorumları 1 Eylül 2021

Başak burcunun 1 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 1 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Başak burcunu 1 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 1 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 1 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş size enerji vermeye ve canlandırmaya devam ediyor ve siz de rol arıyorsunuz, Başak. Her ne kadar parlamanıza ek olarak, Luna’nın konuşkan üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Yengeç’ten sezgisel geçişi, kendinizi rahat hissedip hissetmediğinize bakılmaksızın, duygusal olarak yönlendirilen bir güce katılma fırsatı sunar. . Tek veya alınmış. Luna’nın Merkür’e karesi, özellikle de yalnızca başka biriyle yarı yolda tanışmak istiyorsanız, potansiyel olarak “varsayılan” iletişim tarzınıza meydan okuyabilir. Başka bir deyişle, taviz vermek istemediğiniz zamanlar kadar adil olmadığı için duygularınızı göz ardı etmeye çalışmayın.

Başak Burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

İşitme cihazınızın sesini açın ve aynı eski şeyler olsa bile arkadaşlarınızı dinleyin. İnsanlar bugün pek bir anlam ifade etmeyecekler ve bu önemli değil – dinlediğinizi bildikleri sürece.

Başak Burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Kendi ihtiyaçlarınız ile iş yerindeki herkesin arasındaki dengeyi bulmanın zamanı geldi! Bugün Mars, Neptün ile karşıtlığına başlıyor ve siz ve ilişkileriniz arasındaki çizgiyi çiziyor. Mars enerjisine yaslanmayı seçerseniz, profesyonel hedeflerinize ulaşmak için motive olacaksınız! Ancak Neptün enerjisi, dikkatinizi profesyonel ilişkilerinize ve sözleşmelerinize çekebilir. Meslektaşlarınıza yardım etmek veya yeni bir projeye katılmak zorunda hissedebilirsiniz. Sizin ve başkalarının gündemleri arasındaki dengeyi bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Sabır sizin için güçlü bir takım olmayabilir, ancak bugün ona çok güvenmeniz gerekecek.

Başak Burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün gerçek duygularını çok derine itmemeye çalış Başak. Son derece hassas Yengeç burcu, yönetici gezegeniniz olan Merkür ile kesişirken, evren bazı duygusal tıkanıklıkları aşmanıza yardımcı olmak için çalışıyor. Bu temas muhtemelen kafa ve kalp çatışmalarını farkındalığınızın ön saflarına getirecektir. Daha sonra Luna’nın güneşle tatlı buluşması dengenin yeniden kurulmasına yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.