Balık Burç Yorumları 9 Ağustos 2021

Balık burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Balık burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Tango için iki kişi gerekir ve bunu herkesten daha çok sen biliyorsun, Balık burcu. Ne de olsa, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, sözleşmeler, önemli diğerleri ve bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizin üzerinde ay, Mars ve Venüs gezinirken, ortaklıklarınıza daha fazla vurgu yapılır. Üstelik, bu üç gezegenin de titiz Başak burcundan geçiş yapmasıyla, bu durumun düzeltilmesi gereken kısımlarını görmeye daha yatkınsınız. Sanki sevgilinizi bir büyüteç altında görmüş gibisiniz. Venüs, gezegen yöneticiniz Neptün’e doğrudan muhalefet yapacak. Değerlerinizi göz ardı etmeyin.

Balık Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Hayat şu anda senin için güzel; aslında, sadece yavaşlayabilir ve sizi dinleyebilirlerse, arkadaşlarınızın da hayatlarını nasıl kolaylaştıracağınızı tamamen görebilirsiniz.

Balık Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün yoğun bir çapraz ateş içinde olacaksınız, Balık. Uzun yıllar boyunca, modern gezegen yöneticiniz Neptün’ü burcunuzda barındırdınız. Bu size muazzam bir yaratıcılık, hassasiyet ve parlaklık getirdi. Bununla birlikte, zafer için yazılmamış birçok profesyonel yol veya plandan geçmenize de neden oldu. Güneş iş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde gökyüzünde yörüngede dönen Tatlı Venüs, genellikle birlikteliklerinize büyük bir uyum getirir. Bugün, burcunuzda Neptün ile çatışırken, sizin veya bir partnerinizin tamamen dürüst olmadığını görebilirsiniz. Bu büyük bir utanç veya hayal kırıklığı getirebilir, bu yüzden maruz kalan sizseniz, sahip çıkın ve dürüstlükle ilerlemeye çalışın.

Herkese yardım etmek istiyorsun, ama etrafta dolaşacak çok şey var. Öncelik ver.

Balık Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kendinizi yılın bu zamanında romantik ilişki meselelerine kapılmış bulma eğilimindesiniz, Balık. Sevgili Venüs gözlerini gerçekliği büken Neptün ile kilitlerken Pazartesi günü gökyüzü bunu yeni bir seviyeye getiriyor. Bu yön, yakın bağlara ilişkin net görüşünüzü şaşırtma eğilimindedir – ya ortakları idealleştirmek ya da başka alternatifler hakkında hayal kurmanızı sağlamak. Gerçekçi olmayanı talep etmeden hayalperestliği kucaklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.