Balık Burç Yorumları 26 Ağustos 2021

Balık burcunun 26 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 26 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunu 26 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 26 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 26 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs’ün şehvetli sekizinci yakınlık evinizden, ortak işbirliklerinden ve ruh eşi bağlantılarınızdan yaptığı yolculuğun ortasında, bugün istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla geri giden Şiron ile doğrudan bir karşıtlık oluşturacak. Bekar veya zaten bağlıysanız, özellikle önemli bir diğer Balık’tan ihmal duygusu hissediyorsanız, yatırımlarınız ve samimi birliktelikleriniz üzerinde düşünmek önemlidir. Aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı Luna, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla için için yanan Pluto ile de çatışacak. Bağlantınızı başka biriyle karşılaştırmayın – enerji benzersizdir.

Balık Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Şu anda tamamen cahilmiş gibi davranmalısın – eğer yaparsan istediğini alacaksın. Bazen biraz bilgi o kadar tehlikelidir ki, bildiğiniz her şeyi unutmanız daha iyi olur.

Balık Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bunu profesyonel hayallerinizi dönüştürmek için mükemmel bir zaman olarak kabul edin! Merkür, Plüton ile uyum içindeyken, zihinsel enerjiniz profesyonel hedeflerinizi ve hayallerinizi yeniden tanımlamaya uyum sağlar. Bir meslektaşınızla yaptığınız konuşma her şeyi farklı bir perspektife oturtana kadar kariyer yolunuzu ne kadar değiştirmek istediğinizi fark etmeyebilirsiniz. Basit bir konuşma, kariyerinizde aradığınız şeyi önemli ölçüde yeniden tanımlayabilir. Mevcut hareket tarzınızın sürdürülebilir olmadığını veya konuşma boyunca size sunulan bir fırsatın olduğunu fark edebilirsiniz. Değişime açık olun!

İnsanların işine burnunu sokmasından nefret ediyorsun, değil mi? Dilini tut.

Balık Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Son yıllarda hedeflerinize ve topluluk anlayışınıza odaklanmak söz konusu olduğunda işi yapıyorsunuz, Balık. Duygu dolu ay ve haberci Merkür, dönüştürücü Plüton ile aynı hizada olduğundan, bu anlatı bugün daha da ileri götürülüyor. Bu güçlü eşleşme, sizi yakın etkileşimlerinizin yüzeyinin altına bakmaya ve ilerlemenizi engelleyen tıkanıklıkları keşfetmeye itiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.