Aslan Burç Yorumları 31 Ağustos 2021

Aslan burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 31 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunu 31 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 31 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süreçte gerekli sınırları belirlediğin sürece, arkadaş canlısı olmanın yanlış bir tarafı yok, Leo. Şimdi, sosyal olarak bilinçli onbirinci topluluk eviniz aracılığıyla Ay İkizler’de sona ermeden önce, Luna, seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Neptün ile yüzleşecek. Bekar veya zaten bağlı, birleşme arzusu ve işleri geçici tutma arzusu arasında parçalanmış hissedebilirsiniz. Aynı şey “bağlı olmayan” bağlantılar için de geçerlidir, özellikle de kendinizi duyguları yakalamaya başlarken bulursanız. Bu, iletişim ve düşünce süreçlerinden oluşan üçüncü evinizi büyüleyen Terazi’deki Merkür ve Venüs ile olur. Kelepçe mevsimi.

Aslan Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Başkaları hakkında yapabileceğiniz çok şey var ama en azından kötü tutumun gizemi ortadan kalkabilir. İnsanlarınız bugün kötü ve huysuz ve eğer kendinizi iyi hissediyorsanız, biraz çaba sarf ederek onları çözebilirsiniz.

Aslan Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Para akılda! Başak burcundaki güneş ve Mars, dikkatinizi finansal konularınıza yoğun bir şekilde çekiyor. Özellikle işyerinde refahınızı artırmak için neler yapabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. İdeal olarak, daha fazla para kazanmak, hatta finansal bir hedefe ulaşmak isteyebilirsiniz. Neyse ki, İkizler burcundaki ay sizden büyük hayaller kurmanızı ve profesyonel ağınıza ulaşmanızı istiyor! Şimdi, özellikle bağlantılarınızı kullanarak sizi finansal ve profesyonel başarıya bir adım daha yaklaştırırken, hayalinizdeki kariyeri düşünmek için harika bir zaman.

Sevmediğiniz şeyleri kabul etmek çok özgürleştirici olabilir. Her şey önemli değil.

Aslan Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Evren, hedeflerinizi belirlemeniz için sizi zorluyor, Leo. Bu hayalleri gerçekleştirmek için yeterince zaman ayırıyor musunuz? Ay çok yönlü İkizler’de süzülürken Salı günü gökyüzü bu devam eden hikayeyi vurguluyor. Luna, hiperaktif Mars ve aralıklı Neptün ile rahatsız edici bir karşılaşmaya kilitlenir ve güne sisli bir dur-kalk yaklaşımı yaratır. Vizyonunuza odaklanın ve her şeyi bir kerede gerçekleştirme ihtiyacını bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.