Aslan Burç Yorumları 28 Ağustos 2021

Aslan burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Tacı takan kafa ağırdır, Leo. Hem güneş hem de harekete geçen Mars, istikrar arayan ikinci mali, mülk ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla ısıyı artırıyor ve siz de kendi değerinizi fark ediyorsunuz. Bekar da olsanız da, bugünün astrolojisi, profesyonel hayatınızdan güvenlik duygunuza kadar her şeye öncelik vermenizi teşvik ediyor. Luna, otoriter onuncu evinizi ateşleyecek ve aynı anda hem Mars’ı hem de Pluto’yu sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla üçgen açı yapacak. İşe git ama tatlını unutma. Luna’nın samimi sekizinci evinizden Neptün’e altmışlığı size şefkatli olmayı hatırlatır.

Aslan Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

İkinizi de gergin, kıkırdayan bölgeye itecek bir tarih önerin. Uzak bir sokakta bowlinge gidin veya bir çift buz pateni takın. Sonuçta, bugün eğlenceli bir romantizm için güzel bir gün.

Aslan Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Boğa burcundayken, kariyer yolunuzu düşündüğünüzde duygusal enerjiniz oldukça pratiktir. Şimdiye kadar yolunuzu ve nereye götürmesini istediğinizi düşünürken, bunu istikrarlı bir zihniyetle yapın. Bu ay enerjisi, kariyer yolunuzun tüm yönlerini düşünmek için mükemmeldir. İşin püf noktası bu konuda çok inatçı olmak değil. İyileştirmeler yapabilmek için bir şeyin çalışmadığını ne zaman fark edeceğinizi bilin. Bu tür iyileştirmeler son derece üretken, sürdürülebilir ve güvenilir olabilir.

Her zamankinden daha tutumlu olmaya çalışın — ekstra parayı özel bir durum için kullanın.

Aslan Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugünün daha büyük planındaki yerinizi düşünmeden edemezsiniz, Leo. Pratik Boğa ayı, enerjinizi kariyer projelerine ayırmaya veya itibarınızın büyümesini iyi bir ışık altında teşvik etmeye teşvik eder; artık en yüksek görünürlüktesiniz. Luna’nın kendi kendini motive eden Mars ile sorunsuz bağlantısı, becerilerinizi göstermenizi ve yeteneklerinizin çok az çabayla fark edilmesini kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.