Aslan Burç Yorumları 26 Ağustos 2021

Aslan burcunun 26 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 26 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 26 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 26 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kabuğundan çık ve tatlını da yanında getir Leo. Ay’ın macera, yüksek öğrenim ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu evinizden geçen heyecan arayan geçişinin ortasında, kararlı yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla geri giden Jüpiter ile bağlantı kuracak. İlişki riske değer mi? Bağlantınızı nasıl genişletebilir ve birlikte büyümeye devam edebilirsiniz? Venüs aynı anda yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacak ve bu da yön duygunuzdan mevcut ilişkinizin “büyük resmine” kadar her şeyi yeniden değerlendirmeniz için size meydan okuyacak. Bilgi güçtür ve her şey devam eden bir çalışmadır.

Aslan Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Gerçekten işe başlamadan önce iyi bir plan gereklidir. Bir saldırı planınız varsa, şimdi gözden geçirmenin ve onu mükemmel bir hale getirip getiremeyeceğinizi görmek için iyi bir zaman. Değilse, meşgul ol.

Aslan Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

İş değişiyor! Merkür’ün Plüton ile uyum içinde buluşmasıyla, günlük iş hayatınız genel kariyer yolunuza göre sürekli değişiyor. Leo, şu anda yapıyor olabileceğin şey, herhangi bir uzun vadeli profesyonel çabayı sürdürebilir veya sürdürmeyebilir. Daha tatmin edici bir kariyere sahip olmak için günlük çalışma alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Kendinize daha üretken olup olamayacağınızı, profesyonel vizyonunuzla daha uyumlu bir pozisyon arayıp bulamayacağınızı veya mevcut görevinizde farklı görevler üstlenip üstlenemeyeceğinizi sorun. Profesyonel hareket tarzınızı yeniden yönlendirmek için bu zamanı kullanın.

Kendine güvenini geliştiriyorsun. Parlamasına izin verme zamanı. Yeni insanlarla tanışmak.

Aslan Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İşinin manzarasının sürekli bir değişim halinde olduğu inkar edilemez, Leo. Perşembe günkü gökyüzü, besleyici ay ve zihinsel Merkür dönüştürücü Plüton ile hizalanırken, bu hikayeyi daha da ileri götürüyor. Bu eşleştirme, mevcut iş/yaşam dengenizi derinlemesine incelemenize ve hala hangi öğelerin değişmesi gerektiğini belirlemenize yardımcı olur. Güvenli olana tutunmak yerine, büyüttüğünüz şeyi salıvermeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.