Aslan Burç Yorumları 2 Ağustos 2021

Aslan burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sosyal hayatınızda gelişiyorsunuz, ancak muhtemelen önemli bir diğeriyle birkaç aksilikle karşılaşıyorsunuz. Katılmamayı kabul ediyor musun? Cesaretini kaybetme, Leo. İyi haber şu ki: Parlak gezegen hükümdarınız güneş, platonik on birinci eviniz, topluluklar ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla bugünün ayı ile uyum içinde olacak ve merkez olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. dikkat. Başka bir şekilde alır mıydın? Ay burcunuzda da Merkür ile uyum içinde olacak, bu nedenle doyumsuz dedikodu ihtiyacınıza karşı dikkatli olun. Sonuçta dünya küçük.

Aslan Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün, kapıdan kapıya satışlarda ikinci bir çağrınız varmış gibi görünebilir – ikna etme becerileriniz hiç bu kadar keskin olmamıştı. Peki, sizin bakış açınıza kimin ikna edilmesi gerekiyor? Telefona geç!

Aslan Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugünün astrolojisine dikkat et, Leo. Sizin için yılın en karanlık ve en acımasız günü olabilir. Güneş, kimliğinizin ilk güneş evinizi tutuştururken, güneş iş ortaklıklarının yedinci evinde sizden gökyüzüne yerleştirilmiş intikamcı bir Satürn ile çatışacak. Bugün önemli bir profesyonel birliğin, işbirliğinin, müşteri veya satıcı ilişkisinin sonu olabilir. Bu, özellikle ikinizin bir süredir aynı sayfada olmadığınızı hissettiyseniz doğru olacaktır. Çatışma ve yelpazenin zıt uçlarında hissedeceğiniz için bugün en güçlü ilişkiler bile acı çekecek.

Yağmurlu gün fonunuzu oluşturmak için içinde bulunduğunuz tasarruflu aşamadan yararlanın.

Aslan Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün her şeyi kendine saklamayı bekleme, Leo. Ay, sosyal kelebek İkizler’e doğru ilerlerken, topluluğunuza yeniden katılmak ve insanlarınızla bağlantı kurmak istiyorsunuz. Luna’nın Mars’la olan mücadelesi, finans konusunda stresi artırabilir, ancak aynı zamanda, yaklaşan projelere uygulanacak bir enerji artışı da sağlayabilir. Bu arada, Manyetik Venüs, elektrikli Uranüs ile tatlı bir uyum oluşturarak kariyer temelli ilişkilere destek sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.