Akrep Burç Yorumları 9 Ağustos 2021

Akrep burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İnternette tanıştığın birine karşı hisler mi besledin, Akrep? Luna, platonik onbirinci dernekler, topluluk, toplum ve günümüz dünyasına ait olma duygunuz aracılığıyla geleneksel yöneticiniz Mars ile çarpışacak ve arkadaşlık çevrelerinizi, sosyal medya platformlarınızı ve genel olarak sosyal statünüzü çevreleyen temalara dikkat çekecek. Luna ayrıca, sekizinci yakınlık evinizin göksel yöneticisi, paylaşılan kaynaklar, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarının göksel yöneticisi Merkür’e de yakın olacak. Bu, özel biriyle uzun süredir gecikmiş bir konuşma, bire bir konuşma şansını artırabilir. Anahtar, olaylara pratik bir bakış açısıyla yaklaşmak.

Akrep Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Yeni işlere başlamak, kiralama sözleşmeleri imzalamak veya diğer uzun vadeli düzenlemelere katılmak için harika bir zaman. ve daha da iyisi, flörtünüzü başlatmak için harika bir gün! Beklemek ne?

Akrep Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, yakın zamanda dolandırılmış olabileceğiniz için büyük bir utanç veya hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Seni geçmek asla akıllıca olmaz, ama sen bile bazen tamamen hesaplanmak yerine duygusal ve dürtüsel bir doğadan yola çıkıyorsun. Bugün, güneş enerjisi onbirinci evinizdeki profesyonel bağlantılar ve topluluklardaki Venüs, güneş beşinci evinizdeki gizemli Neptün’ün karşısında dururken, ağınızdaki birinin çalışmalarınızı ve fikirlerinizi çaldığını görebilirsiniz. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu da, kurt kılığına girmiş bir koyunun gizlice imajınızı zedelemesi ve karşılıklı profesyonel temaslarınızdan önce sizinle alay etmesidir. Acı derin hissedebilir, bu da sizi düşük benlik saygısı sarmalına gönderir. Bu sırada zihninizi tetikte tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Beklenmedik bir patlama, size yakın biri için sorun yaratabilir. Onları destekle.

Akrep Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günkü gökyüzü düz görmeyi zorlaştırıyor, Akrep. İlişki kuran Venüs, gerçekliği büken Neptün’e karşı çıktığı için bir hayal dünyasından kaçışa sürüklenir. Bu eşleştirme, arkadaş grupları ve sosyal medya bağlantıları etrafında kafa karıştırıcı durumlar yaratması muhtemeldir. Kime ve neye zaman ayırdığınıza dikkat edin. Ay’ın dünyevi Başak’a girişi, sosyalleşmenin bir keşiş olmaktan daha iyi hissettirdiğini gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.