Akrep Burç Yorumları 3 Ağustos 2021

Akrep burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 3 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunu 3 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 3 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

İşle ilgileniyor musun, Akrep? Ay, seks, enerjik değiş tokuşlar, ortak işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizde dolaşmaya devam ederek, siz ve bir sevgili arasındaki tabu benzeri konuşmaları ve henüz halletmediğiniz bazı bitmemiş işleri vurgular. Ne için bekliyorsun? Bununla birlikte, meydan okumanız, deneysel onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla ay ve Venüs arasındaki zorlu bir kareden kaynaklanabilir. Bu birey için için için yanan arzularınıza ve hislerinize rağmen, işleri sıradan mı tutuyorsunuz? Luna’nın Neptün’le karesi bir huzursuzluk duygusu yaratabilir, bu yüzden topraklanın.

Akrep Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Neyse ki, her zaman bu kadar popüler değilsin – aksi takdirde kendine bir saniye bile ayıramazsın! Şu anda manyetik çekiciliğinizin tadını çıkarın. Hem eski hem de yeni hayranlarınız, güçlü ve tutkulu varlığınıza yaklaşmak için akın ediyor.

Akrep Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bu haftanın çoğunda sürekli bir migreniniz varmış gibi hissedebilirken, bugünün astrolojik enerjisi sizin için biraz daha tatlı olabilir, Akrep. Zevk, uyum ve kârın büyüleyici gezegenimiz Venüs, profesyonel temaslar ve topluluklardan oluşan güneş onbirinci evinizde oldukça iyi konumlandırılmıştır. İş ortaklıklarıyla ilgili güneş yedinci evinizde bulunan cesur Uranüs’e gökyüzünde elini uzatacak. Bu, bir iş ortağının birdenbire planlarınızı destekleyebileceği ve önemli bir profesyonel dönüm noktasına ulaşmanıza izin verebileceği anlamına gelir. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu da teklif edilen bir sözleşmedir – her zaman hayalini kurduğunuz daha büyük ve daha iyi olasılıklara kapı açmak.

Sırları arkadaşlarla paylaşmak herkesi birbirine yaklaştıracak. Onlara güvenebilirsin.

Akrep Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı, yorulmadan ilerlemeye devam ediyorsun, Akrep. Düşünceli İkizler ayı, bağ oluşturan Venüs ile kareye girerken, bugün gürültüden uzak bir anı kucaklayın. Bu eşleştirme, arkadaşlık kurma ve sürdürme yaklaşımınızda nelerin değişmesi gerektiğini vurgulayacaktır. Başka yerlerde, haber getiren Merkür düzensiz Uranüs ile dans ederek kariyer yolunuza ani değişimler ve plan değişiklikleri getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.