Akrep Burç Yorumları 2 Ağustos 2021

Akrep burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar ve seni başından savacak birini mi arıyorsun, Akrep? İster sosyal medyada ister geniş topluluğunuz aracılığıyla olsun, bugünün astro hava durumu size ufkunuzu keşfetme ve alışılmamış zevklerinizi şımartma fırsatı sunuyor. Örneğin, flörtöz Venüs’ün eksantrik onbirinci çağrışımlar, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzdan geçişinin ortasında, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla asi Uranüs’e üçgen açı yapacaktır. Sadece deneme havasında değilsiniz, aynı zamanda heyecan da arıyorsunuz. Yakalayış? Kendinizi rahat hissettiğiniz bir şeye adadığınızdan emin olun—bağlı hiçbir şey olmasa bile.

Akrep Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Sezginiz yüksek bir noktada ve rüyalarınız bugün uyanık olduğunuz saatlere taşınacak. Bir akvaryumdan bir odaya bakıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sadece kahve içip silkelemeye çalışmayın.

Akrep Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yaşamınız sizi büyük bir sıkıntıya sokabilir, Akrep. Ateşli güneş, gökyüzünde buzlu Satürn ile bir muhalefette çatışan başarıların onuncu evinden süzülürken, lütuftan bir düşüşün yakın olabileceğini görebilirsiniz. Kısıtlamalar, zorluklar ve zorluklar – muhtemelen heyecan verici yeni hedeflere ulaşma arzunuzdan kaynaklanacak, ancak ev, aile veya ev sorumlulukları tarafından topraklanmaya zorlanacaksınız. Sıkı çalışma ve sabır, bu enerjiyi yönlendirmenin anahtarı olacaktır. Umudunu Kaybetme. Dayanmanın bir yolunu bulacaksınız.

Bir arkadaşın sana pek çok iyilik yaptı… o yüzden onlara ne yapabileceğini sor.

Akrep Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün düşük seviyede tut, Akrep. Ay, yansıtıcı İkizler’e sekerken, yüzeysel etkileşimlere karşı toleransınız azalıyor. Luna’nın yönetici gezegeniniz, aksiyon alan Mars ile karesi, terapötik faaliyetlere, samimi iyileşmeye ve duygusal salıvermeye odaklanmak için ideal bir gün yapar. Başka bir yerde, bağ oluşturucu Venüs, sürpriz getiren Uranüs ile hizalanır ve mevcut ilişki hikayenize canlandırıcı, kendiliğinden enerji verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.