Akrep Burç Yorumları 18 Ağustos 2021

Akrep burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün pragmatik Oğlak burcuna girerek iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü evinizi ateşliyor ve sözleriniz iki kat daha keskin ve keskin. Ne dediğine dikkat et, Akrep. Ne de olsa, korkutucu olmakla zaten kötü bir üne sahipsin, bu yüzden şansını test etme (birini korkutmaktan çekinmediğin sürece). Bu arada Luna, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla hem anlayışlı Merkür hem de kızgın Mars ile bağlantı kuracak. Bu, en iyi arkadaşınızın kanadı olmak için gönüllü olmak anlamına gelse bile, kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Akrep Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün ne olursa olsun, açık fikirli olun. Bu kişinin birine söylemek istediği bir veya iki sırrı olabilir – yani, eğer söyleyecek doğru kişiyi bulabilirlerse.

Akrep Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Olabildiğince gizemli ve gizli, profesyonel ağınızı açmanın zamanı geldi. Günümüzün astrolojik enerjisi, başarı için mükemmel kozmik kokteyli sağlar. Merkür ve Mars, profesyonel ağınızdaki yeni insanlarla iddialı bir şekilde bağlantı kurmak için birlikte çalışıyor. Yeni bağlantılarla (hem çevrimiçi hem de çevrimdışı) etkileşim kurmak için bu gezegenlerin kararlı doğasına yaslanabilirsiniz. Sektörünüzdeki birine çevrimiçi mesaj göndermek veya iş yerinizin önde gelen bir üyesine kendinizi tanıtmak için bir cesaret artışı bulmak için bugünün astrolojisini kullanın. Yeni bağlantılar bulmakta başarılı olabilirsiniz!

Daha açık olmayı onlara borçlusun. Aklını okuyamıyorlar… konuş.

Akrep Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Dünyanızın sosyal sahnesinde işler biraz ısınabilir, Akrep. İletişimci Merkür bugün ateşli Mars ile birleşerek bu arenada çevrilmiş bir enerji akışı yaratıyor. Çevrimiçi ortamda ateşli savaşlara katılmaya veya arkadaşlar arasında çok keskin bir kelime alışverişinde bulunmaya dikkat edin. Neyse ki, topraklanmış Oğlak ayı, bu aşırı zihinsel dayanıklılığı verimli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.