Yengeç Burç Yorumları 9 Temmuz 2021

Yengeç burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 9 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, burcunuzda gezinmeye devam ediyor, en rahat ve güvenli hissettiği yerde… tıpkı sizin gibi, Yengeç. Bu süre zarfında duygusal olarak dışavurumcu ve sezgisel olmaya daha yatkın olsanız da, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a karesi, sizi güvende hissettiren şey ile bilinçsiz bir durumu kontrol etme ihtiyacınız arasında sürtüşme yaratabilir. Olması gereken her neyse olacak ve derinlerde bir yerde bunu zaten biliyorsun. Bu arada, Luna, özgürlüğünüzü kucaklamanızı ve daha da önemlisi, etrafınızdaki özgürlüğün tadını çıkarmanızı hatırlatan asi Uranüs’e tatlı bir altmışlık yapacak. Denizde bol balık var.

Yengeç Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Oda arkadaşlarıyla ya da romantik partnerlerle küçük bir sorun çıkıyor, bu yüzden düşmeye başladığında kolundan uçup gitme. Karıştırın ve kendinizi açıkça ifade edin.

Yengeç Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Seni seçmenin zamanı geldi, Yengeç! Kendiniz üzerinde çok çalışıyorsanız, sorumluluklar üstleniyorsanız ve uyumaya zaman ayıramıyorsanız, ihtiyacınız olan buluş budur. Yengeç burcundaki yeni ay burcunuzda, siz, kariyeriniz ve iş ortaklıklarınız arasında gerilim yaratıyor. Sizin için daha iyi bir yola girebilmek için ayrılmaz bir ortaklık sona ermelidir. Yeni ay, Chiron ve Pluto ile sert açılar oluşturuyor ve size bir değişiklik yapmak için gerekli direnci veriyor.

İşlemler her zaman göründükleri kadar basit değildir. Bugün iş hayatında dikkatli ol.

Yengeç Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Şimdi parlama vaktin, Yengeç. Yeni ay burcunuzda belirirken, yılın en önemli anlarından biri bugün geliyor. Yılda bir kez gerçekleşen bu olay, kendini keşfetmeye ve kendini iyileştirmeye ayrılmış bir aylık bir odaklanma sağlar. Kimliğiniz ve bağımsızlığınız etrafında bu yeni başlangıcı, önümüzdeki yıl içinde ortaya çıkmak istediğiniz kişilere niyet etmek için kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.