Yengeç Burç Yorumları 3 Temmuz 2021

Yengeç burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Olasılıklar sonsuzdur, Yengeç. Gezegensel yöneticiniz ay, platonik onbirinci birlikler, topluluk ve geniş ağlar eviniz aracılığıyla duyusal olarak yönlendirilen Boğa’ya kayacak ve bireysel özgürlüğünüzden dünyaya ait olma duygunuza kadar her şeyi vurgulayacaktır. Hinge’e kaydolmak mı? Sosyal medya üzerinden eski bir alevle yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Genişlemeyle ilgili maceralı dokuzuncu evinizde Luna’nın Jüpiter’e altmışlığı sizi bilinmeyene doğru maceraya atmaya teşvik ediyor. Yakalayış? Luna’nın Venüs’le karesi, belirsizlik veya güvensizlik duygularını tetikleyebilir… ama korkmayın. Değişmeyen tek şey değişimdir.

Yengeç Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Hayat sizin ve insanlarınızın çoğu için – arkadaş listenizdekiler için – çok güzel. Birine söylemen gereken bir şey varsa, şimdi tam zamanı.

Yengeç Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Umutların, hayallerin ve dileklerin köşede, Yengeç. İhtiyacınız olan tek şey kendinize inanmanız! Gezegen yöneticiniz Ay Boğa burcunda ve dönüştürücü sekizinci evinizde geri giden Balık burcundaki geniş Jüpiter ile uğurlu bir bağlantı kuruyor. Birlikte bu, çevrimiçi alandan, sosyal medyadan veya kendi ağınızdan yeni fırsatlar getiriyor. Bu süre zarfında olasılıklara açık olun. Yeni bir şey gelebilir ve sesinizi olumlu bir şekilde yükseltebilir.

Sen rock yapıyorsun ve bunu herkes biliyor. Kendine güvenini göster – utanma.

Yengeç Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gökyüzü hiç şüphesiz ısıtılır, Yengeç. Agresif Mars, bugün kalıpları kıran Uranüs ile çekişmeli bir kareye kilitleniyor ve değişen hedefleriniz ile ham, rafine edilmemiş yetenekleriniz arasında yoğun bir çatışmaya yol açıyor. Bu iki ayrı dünya arasında büyümenin nerede sağlanabileceğini araştırın. Neyse ki, Ay’ın topraklanmış Boğa’daki varlığı, herhangi bir aşırı tepkisel yoğunlukla mücadeleye yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.