Yengeç Burç Yorumları 29 Temmuz 2021

Yengeç burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Fazla düşünmeyi bırak, Kanser. Aşk, güzellik, çekicilik ve şehvet tanrıçası Venüs, düşünce süreci, iletişim ve yakın toplulukla ilgili meraklı üçüncü evinizi göz kamaştırmaya devam ediyor – konuşmalarınızdan şehvetli hayallerinize kadar her şeyi karamelize ediyor ve uyumlu hale getiriyor. Ve tüm bunların lojistiğine kapılmaya meyilli olsanız da, hisler tatlıdan daha tatlı geliyor. Bununla birlikte, daha zorlu bir notta, Luna, yaralı şifacı Chiron ile birlikte seyahat etmeye devam edecek ve önemli kişilerden ve bire bir bağlantılardan oluşan yedinci eviniz aracılığıyla geri giden Pluto ile yüzleşecek. Durumu kontrol altına almaya çalışmayın; bu mutluluğunuzu engelliyor olabilir.

Yengeç Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün sizin için boşluk yok – her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz ve sahip olduklarınızı göstermeyi hak ediyorsunuz. Ödeyebildiğin sürece, gösteriş yapabilirsin. Dünya senin pistin.

Yengeç Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Mali kazanç için büyük fırsatlar bugün ortaya çıkabilir, Yengeç. Kudretli Mars, güneş enerjisiyle dolu ikinci para evinizde cızırdayarak ve varlıklarla dolu sekizinci güneş evinizdeki görkemli Jüpiter ile bir karşıt açıda senkronize olurken, şu anda yüzünüzün kızardığını görebilirsiniz! Beklenmedik bir şey geliyor – belki de ikramiyeyi vuruyor! Bugün, özellikle telif hakları, ikramiyeler, komisyonlar veya satışları içeren bir sözleşme imzalamak için mükemmel bir gündür. Bu günden itibaren, evrenin üzerinize zenginlik yağdırdığını çok iyi görebilirsiniz. Ayrıca, patronunuzla veya şirketinizle faydalarınız konusunda yeniden müzakereye hazırsanız, bugün heyecan verici haberler gelebilir.

Şimdi paran var diye her zaman da olacaksın anlamına gelmez. Geleceğiniz için plan yapın.

Yengeç Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün özellikle mali durumunuza dikkat edin, Yengeç. Heyecanlı Mars, büyük ya da eve gitme Jüpiter’e karşı olduğu için, çevrimiçi alışveriş ve kendinizi aşırı genişletme söz konusu olduğunda tetikleyici olmaktan memnunsunuz. Bu yön aynı zamanda yakınlık cephesinde iyileşmeyen gerilimleri de tetikleyebilir. Mars ayrıca bugün, 14 Eylül’e kadar zihinsel enerjiyi artırmak ve hikayenizi anlatmak için çalıştığı yetenekli Başak’a doğru ilerliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.