Yengeç Burç Yorumları 15 Temmuz 2021

Yengeç burcunun 15 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 15 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 15 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 15 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 15 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, konfor arayan ikinci para, mülk, öz saygı ve değer sistemlerinizi yönetir – bu nedenle burcunuz Yengeç’ten geçtiğinde ne olacağını zaten bilirsiniz. Ne de olsa bu sizin doğum gününüz – bu da kendinizi gerektiği gibi hissettiğiniz anlamına geliyor. Bu notta, güneş, heyecan arayan macera ve bilgelik dokuzuncu eviniz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile üçgen açı yapacak. Bu da sizi ilahi olana güvenmeye ve bir inanç sıçraması yaparken iç huzurunuzu bulmaya teşvik eder. Sırf bu spontane yolculuktan ne bekleyeceğinizi bilmiyor olmanız, bunun zararınıza olduğu anlamına gelmez.

Yengeç Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün tek düşünebildiğin cüzdanın. Başkalarıyla sohbet etmeye çalışın, yoksa para konusundaki endişeniz zamanınızı tüketecektir. Neden endişe? Bir kuruş harcamadan eğlenebilirsiniz.

Yengeç Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Güneşi burcunuzda tutmak güçlü bir hediyedir, Yengeç. Doğum günü sezonunda, herkesi gölgede bırakma avantajına sahipsiniz. Gölgelerde arkanıza yaslanmayın – harekete geçin! İlk güneş evinizdeki güneş, güneş enerjisi dokuzuncu evinizdeki görkemli Neptün ile bağlantı kurarken, şimdi gerçek profesyonel umutlarınız ve hayallerinizle temasa geçme zamanı. Kutunun dışında düşünmek, istediğinizi elde etmenize yardımcı olacaktır. Stratejilerinizi ve kime bağlı olduğunuzu değerlendirin; bu, ilerlemenize yardımcı olabilir. Güneş ışığı size enerji, Neptün ise sempati getireceğinden, şimdi bir iyilik istemek özellikle iyi gidecek.

İçine kapanık bir arkadaş dışarı çıkmak istemiyorsa, ona izin verin – yeniden planlayın.

Yengeç Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Yengeç olarak, tatmin edici aile bağlarına ve iyileştirici bir ev ortamına sahip olmaya öncelik veriyorsunuz. Ay, meşgul vücut Başak’tan barış arayan Terazi’ye kayarken Perşembe günü gökyüzü size bu destek sistemlerini hatırlatıyor. Dış etkenlere karşı ekstra duyarlı olma ihtimaliniz yüksek olduğundan, kendinizi evinizin rahatlığına bırakın. Luna’nın Merkür ile dansı, kişisel özgürlük ve aile talepleri arasındaki mevcut sorunları vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.