Yengeç Burç Yorumları 11 Temmuz 2021

Yengeç burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 11 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen güvenlik duygunuzu çevreleyen temalarla ve duygusal olarak tatmin edici olduğunu düşündüğünüz her şeyle meşgul olursunuz. Bekar ve romantizm mi arıyorsunuz, Yengeç? Siz “İmparatoriçe enerjinizde”siniz ve bu özellikle ilahi karşılıklar, Mars ve Venüs, eş zamanlı olarak haritanızın bu alanını aktive ederken doğrudur. Hak ettiğinizden daha azına razı olmak üzere değilsiniz, ancak Luna’nın Satürn’e muhalefeti, önemli bir birliğin temeli söz konusu olduğunda potansiyel olarak kısıtlama ve sınırlama duygularını tetikleyebilir. Ego bir yana, denklemin her iki tarafını da görmek önemlidir.

Yengeç Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Whoops — kesinlikle herkesle iyi anlaşıyormuşsun gibi görünüyordu, ama sonra biri gitti ve yanlış bir şey söyledi. Öfke üzerinde bir kapak tutmaya çalışın.

Yengeç Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç, kendini ifade etme ve olman gereken lider olma zamanı! İletişim gezegeni Merkür, Yengeç burcunda ilk kimlik ve benlik evinize giriyor. Bu, özellikle profesyonel sektörünüzde Koç’ta Chiron’a kare ile işinizde inisiyatif almanız için sizi harekete geçiriyor. Aksilikleri kişisel algılamayın. Sen önemli bir işaretsin ve başkalarının görüşlerinden bağımsız olarak, yol göstermenin senin yolun.

Ne hissettiğini söyleyebildiğin zaman asla yalan söyleme. Her zaman fikirlerinize sahip çıkın.

Yengeç Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Berraklık armağanı yolda, Yengeç! Son haftalarda, sizi rüyalarınızın ve bilinçaltı vizyonlarınızın derinliklerine sürükleyen bir zihinsel karmaşa içindesiniz. İletişimsel Merkür bugün burcunuzda ilerliyor ve beraberinde karizma ve zihinsel keskinlik armağanını getiriyor. Önümüzdeki haftalarda, konuştuğunuzu ve sesinizi daha güvenle kullandığınızı göreceksiniz. Başka bir yerde, samimi Aslan ayının Satürn ile karşıtlığı günü ciddiyetle dolduruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.