Yengeç Burç Yorumları 10 Temmuz 2021

Yengeç burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Çekicisiniz ve tıpkı ayın gelgiti çekmesi gibi, diğer önemli olan Yengeç’e doğru çekiliyorsunuz. Ve eğer bekarsanız, aynı şey hayranlarınız ve potansiyel müşterileriniz için de geçerlidir. Ancak, bildiğinizden çok daha güçlü olduğunuz için ne dilediğinize çok dikkat edin. Unutmayın, ay burcunuzda dolaşmaya devam edecek – dolayısıyla auranızı çevreleyen ay cazibesi – ancak kararlı yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız, müzakereleriniz ve diğer önemli eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton’a doğrudan karşı çıkacaktır. Yine, sevgilinizi çağırıyorsunuz, ancak bununla birlikte önemli miktarda yoğunluk geliyor. Onunla başa çıkabilir misin?

Yengeç Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Mutlulukla aranızda bir şey duruyor ama ne olduğunu tam olarak çıkaramıyorsunuz. Endişelenme bile – hareket etmek istediğinde hareket edecektir. Ve yakında olacak.

Yengeç Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, gelirinizle ilgili olarak sizin için güçlü bir zaman. Yaratıcı bir fikir veya iş projesi sonunda sizin için para ve kazanılan geliri göstermeye başlayabilir. Aslan ayı, uyumlu Venüs’ün ve güdümlü Mars’ın güçlü enerjisini harekete geçiren, kazanılan gelirin ikinci evinde. Bu, yeni bir ürünü piyasaya sürmek veya işinizin önemli yönleriyle ilerlemek için olumlu bir gün. Diğerleri bugün sunduğunuz şeye açık olabilir.

Kendinizi beslemek, mutlu ve sağlıklı kalmanın anahtarıdır. Kendine biraz destek ver.

Yengeç Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Yengeç olarak, ihtiyacı olanlara mutlu bir şekilde kendinizden verirsiniz. Cumartesi gökyüzü size başkalarını beslemek için sizin de beslenmenin alıcısı olmanız gerektiğini hatırlatır! Ay burcunuzdan geçer, vücudunuza dokunmanıza ve ifade edilmemiş duyguları paylaşmanıza yardımcı olur. Luna’nın Plüton ile karşıtlığı, ilişki cephesinde duygusal dramayı artırabilir, ancak neyse ki ayın daha sonra eğlenceli Aslan’a girmesi ruh halini hafifletebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.