Yay Burç Yorumları 7 Temmuz 2021

Yay burcunun 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunu 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 7 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ay, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız, müzakereleriniz ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Merkür ile çarpışacak ve bire bir ilişkilerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve netlik getirecek. Luna, Neptün ile çatışacak, bu yüzden siz ve/veya eşiniz duygularınızı ifade etmekte zorlanıyorsanız, birbirinize karşı nazik olun, Yay. Bugün, özellikle Venüs’ün romantik beşinci aşk eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile üçgen açı yaptığında, işler her zamankinden daha hassas hissedilebilir. Belki de bu, artık size hizmet etmeyen felsefeler ve inanç sistemleri üzerinde düşünmek için bir fırsattır. Aklını Yeni fikirlere açık tut.

Yay Burcu 7 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Her şeyi anladınız — büyük resme nasıl uyduğunuzu. Maalesef sır sadece sizin anlayabileceğiniz bir dilde yazılmış, bu yüzden yorumlamakta zorlanacaksınız. Göster ama söyleme.

Büyük resmi görme yeteneğin var ve insanların aradığı cevapları aldın.

Yay Burcu 7 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün amacınızı bulmak için yakın ilişkilerinize bakın, Yay. Ay, mantığa dayalı İkizler burcunuzun zıt burcunda süzülürken, diğer insanların size kendiniz hakkında öğretecek çok şeyi var. Luna’nın buradaki varlığı, ortaklık kurmayı ve devam eden işbirlikçi çabaların doğasını keşfetmeyi teşvik ediyor. Ayın hızlı düşünen Merkür ve kendi kendini motive eden Mars ile bağlantısı, enerjiyi eğitime dayalı çabalara harcamayı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.