Yay Burç Yorumları 28 Temmuz 2021

Yay burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Olasılıklara olan inancını mı kaybettin, Yay? Bu, elbette, gerçeği arayan biri için oldukça çelişkili olurdu, ancak Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı hile yapacak. Bu özellikle aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizden geçişi sırasında geçerlidir, ancak burada bitmez. Luna, inanç, macera ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla ilişki sektörünüzün yöneticisi olan güneş ve Merkür ile uyum içinde olacak. Sizden uzakta olan biriyle bağlantı kurmak mı? Belki ikinizin de farklı inanç sistemlerine veya kültürel geçmişlerine sahipsiniz. Bunun mutluluğunuzu engellemesine izin vermeyin.

Yay Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Akıllılığınız ve güneşli görünümünüz yakında büyük bir şekilde karşılığını verecek. Sadece risk almaya hazır olmanız gerekiyor. O kadar çok değişecek, büyüyecek ve gelişeceksiniz ki, çok yakında kendinizi bile tanıyamayacaksınız.

Yay Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Son aylarda, hükümdarınız Jüpiter, güneş dördüncü evinizde, Yay’da kısa bir süre ikamet etti. Ancak bugün, size profesyonel olarak yardım edebileceği solar üçüncü iletişim evinize geri dönecek. Burada, tüm iş fikirlerinize genişleme getirecek, karmaşık kavramları öğrenmenize ve ileriye dönük planlarınıza yeni bir bakış açısı eklemenize yardımcı olacak. Ayrıca, herhangi bir yazma, konuşma, reklam veya marka oluşturma girişiminin ortasındaysanız, bunlar özellikle iyi bir şekilde yükselecek ve muhtemelen şirketinizle yeni kitlelere ulaşacak ve daha fazla refah çekecektir.

Şansınız değişmek üzere – bazı tuhaf hayallerin gerçekleşmesine hazır olun.

Yay Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay burcu olarak, iyimser, genişleyen gezegen Jüpiter’den kozmik rehberlik arıyorsunuz. Çarşamba günü gökyüzü, duygusal Balık’tan geriye doğru hareket ederken ve geriye doğru mantıklı Kova’ya kayarken Jüpiter’i hareket halinde buluyor. Jüpiter’in Balık’taki varlığı, yeni bir ev, güvenlik ve aile bağlantıları duygusu oluşturmanıza yardımcı oluyor. Şimdi, Jüpiter’in Kova’ya dönüşü, yıl sonuna kadar sesinizi paylaşmanıza ve zihinsel sağlığınıza hitap etmenize yardımcı oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.