Yay Burç Yorumları 25 Temmuz 2021

Yay burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Yay burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 25 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, iletişim, düşünce süreci ve ani değişimlerle ilgili üçüncü evinizi sarsmaya devam ederken, şanslı gezegen hükümdarınız Jüpiter ile çarpışacak ve bu da sırayla mevcut duygularınızdan elinizdeki duruma kadar her şeyi büyütebilecek. Tek veya bağlı, bu süre zarfında önemli bir konuşmanın gerçekleşmesi ihtimali var, Yay. Bu, özellikle önemli diğerlerinin yedinci evinin hükümdarı olan Merkür ile istikrar arayan ikinci değerler evi aracılığıyla güç merkezi Pluto arasındaki günümüzün muhalefeti için geçerlidir. “Ver ve al” ve genel karşılıklılık temaları muhtemeldir.

Yay Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Senden başka dünyadaki herkes çıldırmış gibi görünüyor. Tanıştığın herkesten iki kulak dolusu tuhaflık istemiyorsan sessiz ol.

Yay Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Yine bir kozmik savaş üzerinizde, Yay! Kayalık dolunay bu hafta boyunca hala gürleyerek, güneş enerjisi üçüncü evinizi vurgularken, bir zihin savaşı üzerinizde. Merkür, zalim Pluto’ya karşı bir nükleer bomba fırlatırken, hiçbir kazanan bu çarpışmadan sağ çıkamaz. Bu, finansal potansiyelinize veya profesyonel itibarınıza zarar veren şiddetli bir entelektüel tartışmaya bulaşabileceğinizi gösterir. Biriyle, hatta belki bir patronla veya yöneticiyle düşüncelerinizi tartışmanın ortasındaysanız ve sizinle aynı fikirde değillerse, konuyu daha iyi günlere kadar bir kenara bırakmak daha iyidir.

İş arkadaşlarınıza dikkatli bakın – her şeyi bilen birinin çok fazla etkisi vardır.

Yay Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yay burcu olarak, gerçek olma yeteneğinizle gurur duyuyorsunuz. Tabii ki, gerçeğiniz her zaman bir miktar abartı ile lekelenir, ama yine de sizi bunun için seviyoruz. Haberci Merkür, duygusal olarak ham Plüton ile gözleri kilitlediğinden, gerçeğiniz bugün yakınlık alanında son derece önemlidir. İskeletleri dolaptan çıkarıp gün ışığına çıkarın. Luna’nın Mars’a muhalefeti, zihinsel stresi artırarak yerel ve mütevazı kalmayı daha iyi hale getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.