Yay Burç Yorumları 22 Temmuz 2021

Yay burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

İdeal adayınız Yay için nelere dikkat ediyorsunuz? Luna, yoğunluğu seven sekizinci seks evinizi, birleşmeleri, samimi birliktelikleri ve ruh-ruh bağlantılarınızı yönetiyor ve bugün istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizden geçiyor. Hem arzuladığınız hem de arzuladığınız aşk için çalışmaya hazır mısınız? Luna’nın özgürlük düşkünü Uranüs ile olan üçgeni, özlemini çektiğiniz yapı ile değerlerinizin devrimi arasında tatlı bir sinerji yaratıyor. Bununla birlikte, başka bir notta, Luna’nın Merkür’e karşı çıkması – önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi – duygusal dünyanız ile yapılacak “mantıklı” şey arasında gerilim yaratır.

Yay Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir süreliğine geleceği unutun ve sadece önünüzde olana odaklanın. İş olabilir, aile olabilir, yeni bir tatlı olabilir – sadece onunla ilgilen.

Yay Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bugün muazzam bir iş zaferi görünebilir, Yay! Muhtemelen daha iyi bir unvan ve daha fazla refah vaat eden haberler geldiğinde coşkuyla boğulmuş hissedebilirsiniz. Güneşin onuncu başarı evinizdeki Venüs, hükümdarınız ve zenginlik gezegeni Jüpiter’den gökyüzünde dans ederken, iyi haberlerin yolda olduğuna bahse girebilirsiniz. Öğleden sonrayı kutlamak için erkenden ayırabilirseniz, bu fırsatı kaçırmayın. Kendinizi bir zafer yemeği ile şımartın. Şu an olduğun yerde olmak için çok çalıştın. Pek çok büyük yükseklik düşündüğünüzden daha yakın.

Sıradan ayrıntılar, sandığınızdan daha fazla fırsat barındırır; küçük sorunlara odaklanın.

Yay Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Son olarak, tünelin sonunda bir ışık ortaya çıkıyor, Yay. Haftalarca acı veren ilişki materyallerini sıraladıktan ve duygusal derinliklerinizi keşfettikten sonra, biraz iyimserliğe hazırsınız. Güneş, ağlayan Yengeç burcundan ayrılıyor ve bugün gururlu Aslan’a atlıyor ve sizi yeni ufuklara fırlatıyor. Bu geçiş, önümüzdeki ay seyahate, eğitime ve konfor alanınızı genişletmeye odaklanmanızı işaret ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.