Yay Burç Yorumları 21 Temmuz 2021

Yay burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu aşk gerçekten riske değer mi, Yay? Ay, bu akşam burcunuzdan geçen yolculuğunu tamamlamadan önce, bilinmeyen bölgelerin maceralı dokuzuncu evinden Mars ve Venüs ile buluşacak. Kendinizi cüretkar, cesur ve sevgi arzularınızı ifade etmeye hazır hissediyorsunuz… ama bir yakalama var. Luna’nın Neptün ile kare açı yapması, süreçte huzursuzluk ve/veya belirsizlik duygularını tetikleyebilir. Mevcut ruh halinizi, geleceğinizin olasılıklarıyla karıştırmayın. Neyse ki, Oğlak burcuna girmeden önce Luna, gezegeninizin yöneticisi Jüpiter’e seksen yapacak ve bu da size bir umut ve coşku patlaması hediye edecek.

Yay Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Her şey işle ilgilenmekle ilgili, bebeğim. İyi zamanları, faturalar ödendikten ve banyo temizlendikten sonra ya da şu anda kesinlikle yapmanız gereken her neyse sonraya erteleyin.

Yay Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Venüs bugünden itibaren sizi aydınlatıyor, Yay! Lütuf ve alkış gezegenimiz, önümüzdeki haftalar için bugün güneş onuncu başarı evinizden yeni keşfedilen bir dansa başlarken, muhtemelen daha önceki sıkı çalışmanız için ödüller, övgü ve takdir göreceksiniz. Bu, hırslarınızı hedeflemek ve kendinizi şan ve şerefle taçlandırıldığını görmek için hayırlı bir dönemdir. Patronlar, üst düzey yöneticiler, VIP’ler ve yöneticiler de şu anda sizi tercih edecek, bu nedenle bir fikir sunmak veya daha iyi bir işe başvurmak isterseniz yıldızlar arkanızda. Venüs, size gülümserken olumlu bir sonuç sağlayacaktır.

Şu anda çalışmak harika — çok şey yapıyorsunuz ama yine de eğleniyorsunuz!

Yay Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanında durdurulamazsın, Yay. Manyetik Venüs, bencil Aslan’dan ayrılıyor ve bugün yetenekli Başak’a doğru ilerliyor ve dikkatinizi mevcut kariyer yolunuzu iyileştirmeye zorluyor. Bu geçiş, hedeflerinize olumlu fırsatlar çekmek için çalışır ve alanınızdaki yetkililerle ilişkilerinizi tatlandırır. Venüs, 16 Ağustos’a kadar Başak’ta kalacak ve bu da size hedefleriniz için bolca zaman tanıyacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.