Yay Burç Yorumları 20 Temmuz 2021

Yay burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 20 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunu 20 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 20 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, burcunuzun üzerinde geziniyor, bu da duygularınızı kolunuzda taşıma olasılığınız daha yüksek olduğu anlamına geliyor, Yay. Korkacak bir şey yok, özellikle bu süre zarfında egoya yer olmayacağından. Olduğu gibi, bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizin yöneticisi olan Merkür, yakınlık, ruh eşi bağlantıları ve enerjik değiş tokuşlar, ilham veren tabu benzeri sohbetler ve onlarla birleşme arzusuyla ilgili perili sekizinci evinizde gezinmeye devam ediyor. sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhu. Oldukça derin, öyleyse neden havalı oynama zahmetine giresiniz ki? Luna ayrıca kalp alanınızı iyileştiren yaralı şifacı Chiron’u da üçgenler. Açık kal.

Yay Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Aşkı aramak? Seni arıyor. Öyle ya da böyle, gün boyunca ilerlerken ciddi (ciddi olmaktan çok eğlenceli) bir romantizmi ateşleyeceksiniz.

Yay Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Uranüs, 2018’den beri, Yay burcundaki güneş altıncı istihdam evinizi dönüştürüyor. Bu, muhtemelen günlük işinizde daha fazla özgürlük ve ifade istemenize ve daha heyecan verici projeler üstlenmenize neden oldu. İş hayatınızda devrim yapmak istiyorsunuz ve bunu 2026’ya kadar devam ettireceksiniz. Bugün bu devrim niteliğindeki gezegen Merkür ile bağlantı kuracak. Yeni yönlere nasıl gideceğinize ve yeni fikirleri nasıl birleştireceğinize dair ani ve çığır açan fikirleriniz olduğu için, iş temposu bugün hızlı ve canlandırıcı olacak. Bu düşüncelerinizi iş arkadaşlarınızla ve hayati geri bildirim sağlayacak diğer insanlarla paylaşmaya hazır olacaksınız. Katılın, dinleyin ve öğrenin.

Çok sayıda erkeksi enerji hayatınıza girdiğinde, yakında bir güç sarsıntısı yaşayacaksınız.

Yay Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün vücuduna uyum sağla, Yay. Ay’ın burcunuzdaki varlığı size her seviyede kendinizi senkronize etmeniz için alan sunar. Bağımsızlığınızı onurlandırın ve her şeyden önce şımartmaya öncelik verin. Luna’nın kararlı Satürn ile topraklanmış bağlantısı, kendinizi sakin ve yetenekli bir şekilde ifade etmeyi kolaylaştırır. Bu arada, Merkür’ün elektrikli Uranüs ile bağlantısı, mevcut iş ortamınıza yeni anlayışlar veya fırsatlar getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.