Yay Burç Yorumları 17 Temmuz 2021

Yay burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili sekizinci evinizin üzerinde gezinirken, sezgisel olarak iyi ya da kötü önemli bir ortaklığı besleme ihtiyacını hissediyorsunuz. Güneşin, istikrar arayan ikinci eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton’a karşı zorlu muhalefeti, derinlere gömülü değer sistemleri ile zamanınızı, enerjinizi ve bağlılığınızı bir durum gemisine yatırma ihtiyacı arasında sürtüşme yaratır. Ne olacak, Yay? Sekizinci birleşme evinizin göksel yöneticisi olan ayın, karmik onikinci sırlar evinizin üzerinde uçacağını ve hem Merkür hem de gezegensel yöneticiniz Jüpiter ile senkronize olacağını unutmayın. Titreşimleri hissedin ve yakından dinleyin.

Yay Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Cüzdanınız veya anahtarlığınız için bir zincire yatırım yapmak için iyi bir zaman – birkaç gün boyunca bir şeyleri kaybetmek en büyük önceliğiniz olacak. Ne kadar uyanık olduğunuzu düşünürseniz düşünün, bir şey sizden kaçabilir.

Yay Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mali konular bugün kontrolden çıkabilir, Yay. Güneş borçları ve varlıklarıyla dolu sekizinci evinizdeki güneş, güneş enerjisiyle ilgili ikinci para evinizdeki şiddetli Plüton ile çatışırken, bir şeylerin yanlış olduğunu garanti edebilirsiniz. Plüton uzun yıllardır bu sektördeyken (ki bu parayla olan ilişkinizi değiştirdi), beklemediğiniz büyük bir işletme masrafı karşınıza çıkabilir. Bunun yerine, bir kredi limitinin reddedildiğini veya hesaplarınızdan birinde aniden dolandırıcılık olabileceğini görebilirsiniz. Aklını başına topla ve biraz hasar kontrolü yap.

Bugün motorunuzun devrini almadan önce öğleden sonra olacak. Üzülme.

Yay Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Yay olarak, genellikle dağınık, duygusal görüntüler için biri değilsiniz. Bugün ortaya çıkacak bazı yoğun ifşaatlar için kendinizi hazırlayın – büyümeniz için kritik olan ancak bu kadar nazikçe iletilmeyebilecekler. Aydınlatıcı güneş, kara kara düşünen Plüton ile gözleri kilitler ve uyku halindeki ilişki gerilimlerini, özellikle de finansla ilgili olanları açığa çıkarır. Bu arada, ilk çeyrek ay, topluluk duygunuz etrafında neyin değişmesi gerektiğine işaret ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.