Terazi Burç Yorumları 9 Temmuz 2021

Terazi burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 9 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Karışıyor, sosyalleşiyor ve belki de flört etmeye başlıyorsunuz, ancak bir şeyler hala rahatsız edici görünüyor, Terazi. Ne yazık ki, güzelliğiniz, çekiciliğiniz ve zarafetiniz ancak doğru frekansta titreşmediğiniz zaman bir yere kadar gidecek, bu yüzden bu süre zarfında düşüncelerinizi, beklentilerinizi ve korkularınızı göz önünde bulundurun. Bu, özellikle, onuncu otorite evinizdeki ay ile önemli diğerlerinin yedinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron arasındaki günümüzün zorlu karesi için geçerlidir. Bazılarınız için bu sizi yetiştirilme tarzınızı etkileyen ilişkilere geri götürebilir, bu yüzden kırmızı bayraklara dikkat edin.

Terazi Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Zihniniz her zamanki gibi keskin ve sizi daha önce hiç olmadığı kadar ileriye götürecek bazı yeni fikirleriniz var. Not alın, yoksa en iyi şeylerden bazılarını unutacaksınız.

Terazi Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu taze ay döngüsü sırasında sizin için ufukta yeni bir kariyer hamlesi var. Terazi burcundaki yeni ay kariyer sektörünüzde ve Balık burcunda geri giden Neptün ile dönüştürücü bir bağlantı kuruyor. Geçmişteki çabalarınızın bir sonucu olarak bir terfi, övgü veya profesyonel bir destek alabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken bir şey, bir işbirlikçi tarafından geri tutulmuş hissetmektir ve işinizin bu alanını değiştirebilirsiniz. Size uygun kişilerle ortaklıklar kurun.

Genelde her şeyi yapan biri, cazibeyi açmak için özel bir çaba gösterecektir.

Terazi Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma günü gökyüzü size yılın en önemli anlarından biri olan Terazi’yi getiriyor. Tabii ki kariyer yolunuzu düzelttikten haftalar sonra, size yeni hevesli niyetleri hayata geçirme şansı verilir. Girişkenliğe aç Yengeç burcundaki yeni ay bugün geliyor ve size mevcut hedefleriniz etrafında yeni tohumlar ekme şansı sunuyor. Yıldızlara ulaşmak ve ilerlemek için yeni bağlantılar kurmak için bu olgun zamanı kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.