Terazi Burç Yorumları 6 Temmuz 2021

Terazi burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 6 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 6 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 6 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Sürece güven, Terazi. Olması gerekiyorsa, ne olursa olsun işe yarayacaktır. Bu arada ay, heyecan arayan dokuzuncu macera, genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla meraklı İkizler’de ilk çıkışını yapacak ve kendinizi biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Bu, özellikle bir şeyleri fazla düşünüyor ve düşüncenin tavşan deliğinden aşağı iniyorsanız. Luna’nın Jüpiter’e karesi size lojistiği zorlamamanızı ve akışa devam etmenizi hatırlatır. Daha parlak bir notta, ayın Mars’a altmışlığı ve gezegen yöneticiniz Venüs, size ihtiyacınız olan cesaret, güven ve tutkuyu verir.

Terazi Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Yine evrenin merkezi sensin. Egonuzu yıllar önce bırakmış olsanız bile, sizi tavsiye ve arkadaşlık için arayan insanlarınızı bulmak hala gurur verici.

Daha önce hiç flört etmemiş gibi flört et – peşinden koşmak iyi bir egzersizdir!

Terazi Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi, bugün bir duvara kafa üstü çarpmış gibi hissedebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs, bugün boğucu Satürn ile gergin bir karşıtlığa kilitleniyor. Bu rahatsız edici eşleşme, bağımsızlık konularını odak noktasına getirir, enerji seviyelerini düşürebilir ve melankolik bir bakış açısına yol açabilir. Akıntıya karşı savaşmak yerine, hızınızı yavaşlatmak ve koşullarınızı yeniden değerlendirmek için ipucu alın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.