Terazi Burç Yorumları 31 Temmuz 2021

Terazi burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı tanrıça yöneticiniz Venüs, kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinizden geçerken çok romantik veya duygusal olarak etkileyici değilsiniz. Ama bu aşktan kaçtığın anlamına gelmez Terazi. Aslında, arka planda bir şeyler demleyebilirsiniz, ancak yine de, şimdilik işleri düşük anahtarda tutmaya karar verdiniz. Bu arada Luna, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan erotik sekizinci evinizden geçerek, samimi birlikteliklerinizden kaynaklanan “ver ve al” veya bunların eksikliği ile birlikte cinsel yaşamınızı çevreleyen temalara dikkat çekecek.

Terazi Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bağışlaman gereken eski bir ev arkadaşın ya da sana yakın olan biri var. Şimdi o mükemmel zaman — dağıtacak tonlarca iyi karman var. Onunla cimri olmayın.

Terazi Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ateşli kızıl gezegen Mars, dinlenmeye ve haritanızın en özel ve tenha bölgesini ziyaret etmeye karar verdi: güneş on ikinci eviniz Terazi. Bazı insanlar bunu sizi daha fazla yorar ve hayata ara vermeye ihtiyaç duyarken, diğer Teraziler perde arkasında büyük profesyonel planlar geliştirme zamanının geldiğini anlayacaktır. Bu zamanda en büyük yaratıcı çalışmalarınızdan bazılarını veya beyin fırtınasını yapabilir, nerede olduğunuza ve nereye gitmek istediğinize odaklanabilirsiniz. Buraya gelmek için yapmanız gereken tüm zaferleri, başarısızlıkları ve pivotları düşünün. Kendinizi bir sonraki seviyeye nasıl taşıyabileceğinizi vizyon panosuna başlayın.

İşini yaptın ve iyi yaptın. Kıskanıyorlarsa bu onların sorunu.

Terazi Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Topluluk duygunuzu bulmanız sizin için önemli, Terazi. Yılın bu zamanı, arkadaşlıklarınızı keşfetmek ve çevrenizi buna göre tanımlamakla ilgili. Bugün barış arayan Boğa burcunda üçüncü dördün ortaya çıkıyor ve yakın, samimi bağlar yaratma yaklaşımınız konusunda neyin ayarlanması gerektiğini vurguluyor. Hayalleriniz için yeterli desteği toplayıp toplamadığınızı görmek için yakın ortaklıklarınıza bakın. Ve değilse, daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu belirtmekten çekinmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.