Terazi Burç Yorumları 26 Temmuz 2021

Terazi burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Hak ettiğiniz bir mola verin, Terazi. Tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, şimdi titiz Başak burcundan geçiş yaparken, gizli onikinci evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinmeyi bırakın, aşk hayatınızı çevreleyen temalar çok daha pratik hissettiriyor, özellikle de ayın başlarındaki durumla karşılaştırıldığında. Unutmayın, ay aynı zamanda sorumlu altıncı evinizin üzerinde duracak ve günlük rutininize ve sıkıcı yapılacaklar listenize duygusal bir vurgu getirecektir. Luna, Uranüs’le seks yapacak ve size hizmet etmeyen zehirli karışıklıklardan ve durumlardan kurtulmanıza yardımcı olacak.

Terazi Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Yeni bir proje alın ve kendinizi daha da bunalmış hissedebilirsiniz, ama neyse ki bu sadece geçicidir. Bu arada, bir arkadaşınızın veya aile üyesinin düzeltmesine (ve hatta süslemesine) yardım edin ve bir feng shui kahramanı olacaksınız.

Terazi Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Son haftalarda muazzam kozmik destek deneyimlediniz, Terazi. Büyük servet, genişleme ve büyüme gezegeni Jüpiter, güneş enerjisi altıncı istihdam evinize enerji veriyor. Yakında hayatınızın diğer alanlarına ışık tutmak için bu sektörden ayrılacak – bu nedenle, kariyer planlarınızı ilerletmek için bugün gücünü kullanmak son derece önemlidir. Daha iyi bir iş arıyorsanız, bugün arayın ve mümkün olan her yere başvurun. Bunun yerine mevcut işvereninizden memnunsanız, daha fazla projeyi nasıl üstlenmek istediğiniz konusunda patronunuz veya yöneticinizle bağlantı kurun. Bu, başarı ve daha büyük promosyonlar için sizi hazırlamalarına yardımcı olacaktır.

Pek çok şey ilham verebilir – yeni fikirler için alışılmadık yerlere bakın.

Terazi Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, duyguları mantıkla rasyonalize etme eğiliminiz var. Pazartesi günü gökyüzü bent kapaklarını açar ve duygularınızın yargılamadan özgürce akmasına yardımcı olur. Ay, duygulu Balık ayına doğru parmak uçlarında ilerliyor ve yönetici gezegeniniz sevgili Venüs ile göz açıcı bir karşıtlığa kilitleniyor. Bu yönün duygusallığı artırması ve eski, göz ardı edilen yaraları bilemenize yardımcı olması muhtemeldir. Egzersiz ve iyi yemek, bugün sizi stabilize etmek için harikalar yaratıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.