Terazi Burç Yorumları 25 Temmuz 2021

Terazi burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 25 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Egonuz aşk hayatınızın önüne mi geçiyor Terazi? Ay, romantik aşk, tutku ve kendini ifade etme evinizin üzerinde geziniyor. Ayrıca, şanslı Jüpiter’e yakın oturuyor ve bu da cinsel içgüdülerinizi ve sevgi arzularınızı yükseltiyor. Aklınızda bulundurun… Ay ile harekete geçen Mars arasındaki zorlu bir karşıtlık, romantik özlemleriniz ile harekete geçme isteğiniz arasında sürtüşme yaratabilir. O ne olacak? Luna, neden tatminsiz veya doyumsuz hissettiğinizi merak ediyorsanız, uyum arayan gezegen cetvelinizle de çelişecektir. Varsayımlarda bulunmadan önce bir sonraki hamlenizi düşünün.

Terazi Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Bilinçsiz bir blok kalktığı için normalden çok daha hızlı hareket edeceksiniz ve zihinsel motorlarınızı tam kapasiteyle çalıştırabilirsiniz. Biri çok etkilenecek.

Terazi Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün ne dediğine dikkat et Terazi, çünkü profesyonel itibarın buna bağlı olabilir! Güneş onuncu tanıma evinizi turlayan Merkür, gökyüzünde kötü niyetli Pluto ile korkunç bir karşıtlık içinde çatışıyor. Bu, şiddetli bir fikir savaşını gösterebilir. Şişirilmiş egolar ve herkesin zihnini dolduran bir üstünlük duygusuyla, insanlar fikirlerinin en önemli olduğunu düşünecekler! Şiddetli tartışmalar ve tartışmalar ortaya çıkarsa, gerilimi dağıtmak için ünlü cazibenizi kullanın ve konuşmayı başka bir gün için masaya yatırın. Öfkenizi duvara fırlatmaktansa, profesyonel bir küçümseme veya trajediyi nezaketle önlemek daha iyidir.

Bulduğunuz mutluluk güzel bir şey. Onu paylaşmaya hazırsın.

Terazi Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, barışı korumaya çalışmakla meşhursunuz. Gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile etkileyici Merkür düelloları olarak bugün bu alışkanlığınıza dikkat edin. Bu yoğun muhalefet, özellikle kariyer yolunuzla ilgili olanlar olmak üzere, uykudaki sorunları tam odak noktasına getirebilir. Gerçeğiniz tarafından işkence görmeden oturun. Luna’nın agresif Mars’la hararetli muhalefeti, sosyal durumlarda yoğunluğu artırır; bu da çatışma yaratabilir, ama aynı zamanda havayı da temizleyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.