Terazi Burç Yorumları 24 Temmuz 2021

Terazi burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sırf cilveli gezegen yöneticiniz Venüs’ün ketlenmiş onikinci sırlar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar evinizden geçiyor olması, aşkın mahkum olduğu anlamına gelmez, Terazi. Beni yanlış anlama, işe girmen gerekecek, ama kafan iyiyken her şey mümkün. Unutmayın, ay bugün aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizden geçerek özgürlüğü seven Kova burcuna geçecek ve bu süreçte ciddi Satürn ile güçlerini birleştirecek. Meydan okuma? İşler durma noktasındaysa, bu biraz Debbie Downer olabilir. Ama unutmayın, ilahi zamanlama her zaman iş başındadır.

Terazi Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Son birkaç gündür ruhunuzu araştırıyorsunuz — kendi düşünceleriniz dışında hiçbir şeyle çok fazla zaman harcadınız — ve sonunda bir sonraki hamleyi yapacak kadar kendinize güveniyorsunuz.

Terazi Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Zarafetiniz, yolunuz ve en çalkantılı ortamlarda bile anlaşma bulma yeteneğinizle tanınıyorsunuz, Terazi. Bugün, müzakerelerinizi ve iş planlarınızı ilerletmek için size daha fazla kozmik yardım sağlayacaktır. İletişim gezegeni Merkür, büyü gezegeni tatlı Neptün ile üçgen açıda bağlantı kurduğundan, biriyle kolayca bağlantı kurabilir ve profesyonel bir iyilik isteyebilirsiniz. Merkür, güneşteki onuncu başarı evinizi aydınlatmaya devam ederken, rolünüzde nasıl büyümek istediğiniz konusunda patronunuz ve VIP’lerle iletişim kurun. Rekabetçi bir firmada başka bir iş arıyorsanız, bugün bir işe alım müdürü ile bir toplantı planlayın ve mükemmel bir izlenim bırakacaksınız.

Fazla düşünmeye meyillisiniz. Hayatınızı entelektüelleştirmek yerine, sadece yaşayın.

Terazi Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün kariyer cephesinde bazı güçlü vizyonlardan yararlanıyorsunuz, Terazi. Messenger Merkür, ilham veren Neptün ile aynı hizadadır ve şiirsel görüntüler için verimli zeminler sunar. Bugün ortaya çıkan yaratıcı fikirleri, özellikle de daha geniş bir ölçekte paylaşmak istediklerinizi not almak için bir dakikanızı ayırın. Başka bir yerde Luna, ağır Satürn ile birleşerek yaratıcı konuları ve romantik konuları daha ciddi bir değerlendirme altına alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.