Terazi Burç Yorumları 2 Temmuz 2021

Terazi burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 2 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 2 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 2 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Konuş ve çöz, Terazi. Ay, uyum arayan, taahhütler, müzakereler ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizin üzerinde dolaşmaya devam ediyor – dikkatinizi sevgilinizin duygusal ihtiyaçlarına ve bağlantınızdaki “alma ve verme” (veya bunların eksikliğine) çekiyor. Dahası, ay, eviniz, aileniz, en içteki hisleriniz ve duygusal temellerinizden oluşan rahat dördüncü eviniz aracılığıyla güç merkezi Plüton ile karşı karşıya gelecek. Bu da istikrar fikriyle ilgili olası bir çatışmayı akla getiriyor. İyi haber şu ki: Luna, Merkür ile uyum içinde olacak, bu yüzden birbirinize karşı açık fikirli olmak çok önemli.

Terazi Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

İşte günün planı: Uyuyun, kahvaltı yapın, şekerleme yapın, öğle yemeği yiyin, kestirin ve sonra tüm bu ekstra enerjiyi şehirde ultra seksi bir gece için kullanın.

Terazi Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, kendini yakmak yerine öz bakımına öncelik ver. Mumu iki taraftan da yakıyor olabilirsiniz ve enerjinizi kariyeriniz için korumanız önemlidir. Yengeç güneşi, kariyerinizin onuncu evinde sizi buna bir göz atmaya zorluyor. İlerlemenin en iyi yolu, yapmanız gerekenlerin envanterini çıkarmaktır. Hafta boyunca projelerinizi daha gerçekçi bir şekilde düzenlerken nerede dinlenebilir, gençleşebilirsiniz?

Enerjinizi arkadaşlarınızla randevu almaya harcayın – kaçırdınız.

Terazi Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Odağınızı bugün dünyanızdaki yakın ilişkilere yönlendirin, Terazi. Dünün gökyüzü bu arenada tüyleri kabartmış olabilir. Ay, kendi kendini motive eden Koç burcunuzda süzülerek dikkatinizi romantik ortaklarla ilgili beklentilere, projeksiyonlara ve ihtiyaçlara çeker. Ay, etkileyici Merkür ile bağlantı kurduğundan, bugün bu cephede pürüzsüz, iyileştirici konuşmalar çok önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.