Terazi Burç Yorumları 17 Temmuz 2021

Terazi burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, halka açık onuncu otorite evinizin üzerinde geziniyor ve eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton’a karşı çıkıyor. Bir sırrın var mı, Terazi? Uyarı: Romantik ve tabu benzeri bir şeyi gizli tutuyorsanız, bugün şansınızı test etme günü değil. Gizli duygularınız ve/veya gizli ilişkiniz Pluto’nun büyüteci altına alınabilir, bu yüzden fazla paylaşmamaya çalışın. Bu arada ay, konfor arayan ikinci istikrar evinizi aydınlatacak ve bu süreçte hem Merkür hem de Jüpiter’i üçgen yapacak. Yine birinin gerçeği gün ışığına çıkmak üzere.

Terazi Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Şu an için yeni olan her şeye ‘hayır’ demeniz yeterli. Genelde, çamura bulaşan biri değilsin ama şu an için uğraşman gereken yeterince şey var.

Terazi Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Evet! Bugüne yüksek beklentilerle girme, Terazi. Başarılarla dolu onuncu güneş evinizdeki güneş, evle ilgili dördüncü evinizde Plüton ile savaşa girerken, bugün yılın en kasvetli günlerinden biri. Evinizin veya ailenizin sizi kariyerinizden uzaklaştırdığını veya tam tersini hissedebilirsiniz. Kaos ve çatışma özellikle yoğun hissedilecek. Bunun yerine, bir VIP’nin veya patronun, verdiğinizden çok daha fazlasını beklediğini ve itibarınızı eleştirdiğini fark edebilirsiniz. Soğukkanlılığınızı korumak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve çürütmenizi başlatmak için daha net gökyüzü bekleyin.

Bugün işleri serbest bırakın – günlük rutininiz bozulursa canınızı sıkmayın.

Terazi Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, aklınızı konuşmanız gerektiğinde barışı koruma eğiliminiz var. Cumartesi günkü gökyüzü gerilimleri kaynama noktasına getirebileceğinden, bu duyguyu yakınınızda tutun. Hayat veren güneş, gerçeği arayan Pluto ile bir karşıtlığa kilitlenir ve kariyer meseleleri ve aile temelleri etrafındaki hareketsiz gerilimlere ışık tutar. İlk dördün ay burcunuzda belirir ve kariyer yolunuz ve bireysel ihtiyaçlarınız arasında yapılması gereken ayarlamalara işaret eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.