Terazi Burç Yorumları 16 Temmuz 2021

Terazi burcunun 16 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 16 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 16 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 16 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 16 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 16 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay burcunuzun üzerinde gezinirken, duygularınızı neden kolunuza taktığınıza şaşmamalı, Terazi. Ayrıca, bugün uyum, uzlaşma ve insanları memnun etme etrafında dönen duygusal temalarla daha fazla meşgul olmaya meyillisiniz… ama ne pahasına? Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a, kararlı yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla muhalefeti, sizi bastırılmış korkulardan isteksizliğinize ve çatışmaya kadar her şeyle yüzleşmeye zorluyor. Hepsi aradığınız dengenin bir parçası, biliyorsunuz. Ayrıca, aşkla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla Luna’nın Satürn’e hizalanması, sırayla, tecrit ve kısıtlama duygularını tetikleyebilir. Kendinize karşı nazik olun.

Terazi Burcu 16 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün aşık olduğunuz biriyle biraz eğleneceksiniz ve eğlence beklenmedik şekilde ödüllendirici bir entelektüel sohbetle katlanacak. Belki bu ciddi olacak.

Terazi Burcu 16 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün senin burcuna geçecek, Terazi. Bu, sizi duygularınızla biraz daha uyumlu hale getirebilir ve bu da sizi profesyonel koşuşturmanızdan uzaklaştırabilir. Bununla birlikte, kendinizi temelli tutmak için, mantıksal özünüze daha fazla odaklanmak için duygularınızı bir kenara bırakmayı düşünün. Planlarınızı stratejik bir bakış açısıyla değerlendirin ve işinizin artılarını ve eksilerini tartın. Ekip çalışmasına veya işbirliğine ihtiyacınız varsa, liderliği üstlenirseniz bu daha kolay gelebilir. Her zaman yaptığın gibi, kararları diplomatik olarak yönlendir. Ancak, kendinizi sorgulama döngüsüne kapılmayın, aksi takdirde hiçbir şey yapılmayacaktır.

Yeni bir entelektüel bağlantı, sizi beyninizi geliştirmeye zaman ayırmaya zorlar.

Terazi Burcu 16 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu, ne sıklıkla kendi ihtiyaçlarınıza öncelik verirsiniz? Ayın burcunuzdaki varlığı, vücudunuzun ve kalbinizin en çok neye ihtiyacı olduğunu dinlemenizi hatırlatmak için çalışır. Luna, günün ilk yarısını topraklanmış Satürn ile enerji verici bir üçgen açıda geçirerek, romantizm cephesinde ciddi konuşmalar yapmanıza yardımcı olur. Bu aynı zamanda yaratıcı planların gerçekleşmesine yardımcı olmak için ideal bir enerjidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.