Terazi Burç Yorumları 13 Temmuz 2021

Terazi burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 13 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 13 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 13 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Senin için doğru olanı yap, Terazi. İddialı Mars ile – önemli diğerlerinin yedinci evinin yöneticisi – ve tatlı gezegensel yöneticiniz Venüs, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla birleşir, flörtünüzü alırsınız Size ilham veren insanlara, yerlere ve şeylere daha fazla zaman ve enerji harcamak ve yatırım yapmak. Romantik karşılaşmalar sosyal medya aracılığıyla veya belki de yakın arkadaşlarınız arasında gerçekleşebilir, ancak anahtar, her şeyi fazla düşünmemektir. Bu, elbette, bilinçsiz kalıplardan oluşan onikinci evinizin üzerinde uçan ay ile yapmaktan daha kolaydır. Yani, zen’inize odaklanın.

Terazi Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Geçmişe özlem duymak ve ilerlemek arzusu arasında sıkışıp kaldınız. O eski anıları toparlamanın ve geleceğe bakmanın zamanı geldi.

Terazi Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün sizi önemli profesyonel haberler bekleyebilir, Terazi. Yöneticiniz ve aynı zamanda para gezegeni Venüs, sürüş gezegeni Mars ile sıkı bir bağlantı içindeyken, en büyük hırslarınızı ve özlemlerinizi kovalamak için enerji dolu hissedeceksiniz. Bu iki gezegen, ait olduğunuz toplulukları ve tüm ağınızı vurgulayarak solar on birinci evinizde birleşecek. Bugün bir etkinliğe katılın ve tam olarak gitmek istediğiniz yere kapı açabilecek insanları bulurken izleyin. Bir etkinliğe şahsen gidemiyorsanız, insanlarla dijital olarak bağlantı kurmak ve orada profesyonel ağınızı genişletmek için zaman ayırmayı düşünün. Evren sizi şimdi yukarı kaldırmak istiyor, bu yüzden kenarda oturmayın.

Bu heyecan verici yeni duruma adım atmadan önce sınırlarınızı bildiğinizden emin olun.

Terazi Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, kendinizi hiç bitmeyen bir dizi sosyal duruma sokma eğilimindesiniz. Evrenin bugün sizi onarıcı, yalnızlık arayan bir tepe boşluğuna yönlendirmesine izin verin. Ay, yansıtıcı Başak’a kayar, maneviyat duygunuzla yeniden bağlantı kurmanıza ve zorlu etkileşimlerden emekli olmanıza yardımcı olur. Luna’nın etkileyici Mercury ile olan tatlı bağlantısı, kapalı kapılar ardında gelişmekte olan kariyer konseptlerinden uzaklaşmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.