Terazi Burç Yorumları 1 Ağustos 2021

Terazi burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 1 Ağustos 2021 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunu 1 Ağustos 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 1 Ağustos 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Sanal aşkınız Terazi için fiziksel hisler mi yakalamak istiyorsunuz? Güneş ve anlayışlı Merkür arasındaki bugünkü kavuşum, özgürlüğü seven on birinci dernekler, dostluklar, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzu harekete geçirecek. Kendinizi ifade edin, kendinizi bastırmayın. Bu özellikle, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizin üzerinde gezinen ay için geçerlidir, ancak henüz acele kararlar vermeyin. Luna, anlaşmalar, ilişkiler ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan gözü pek Mars’la, her şeyin gizli olduğu gizli onikinci evinizden geçişi sırasında ters düşecektir. Gözünüzü dört açın ve varsayımlarda bulunmayın.

Terazi Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Eğer bir sevgilin varsa, yoğunlaşacak. Eğer arıyorsanız, şimdi harekete geçme zamanı. Romantik olan her şey bugün birkaç derece ısınıyor.

Terazi Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün kafa karıştırıcı astrolojik havaya hazırlanın, Terazi. Güneş ve Merkür, güneş onbirinci profesyonel ilişki ve birliktelik evinizde bir araya geldiğinde, başlangıçta gününüz muhtemelen birçok etkinlik, randevu ve toplantı ile dolu olacaktır. Fikirlerinizi paylaşmanın, planlar yapmanın ve birçok yeni insanla tanışmanın ortasında olabilirsiniz. Yine de, iyimser enerjiye rağmen, buzlu bir Satürn gökyüzünde duracak ve sıkı bir muhalefet nedeniyle Merkür’ün üzerine zorluklar getirecek. Kötü profesyonel haberler göründüğünde kendinizi aşağı hissedebilirsiniz. Bu nedenle, bugün kelimelerinizi akıllıca seçin.

Algılama gücünüz etkileyici — keskin içgörünüzü tamamen paylaşın.

Terazi Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar gününün kozmik manzarası, bir çamur tarlasında yürümek gibidir, Terazi. Kendinizi yavaşlamaya ve bazı gerekli tıkanıklıklarla karşılaşmaya hazırlanın. Aydınlatıcı güneş bugün haberci Merkür ile birleşerek hedeflerinize ve arkadaş gruplarınıza güçlü içgörüler getiriyor. Kısa bir süre sonra, bu çift duvar inşa eden Satürn’e karşı çıkıyor. Bu yön sabır gerektirir, dayanıklılığı test eder ve romantik ilişkilerinizi yeniden tanımlamanızı ister.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.