Oğlak Burç Yorumları 9 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 9 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkiler, her şey gibi devam eden bir çalışmadır, Oğlak. Ve sizin ve/veya özel birinin ihtiyaçları karşılanmıyorsa, duygusal sürtüşme inkar edilemez olacaktır. Bununla birlikte, bugünün astrolojisi size hem sizin hem de diğer önemli kişilerin ihtiyaç ve arzuları için yer tutmanızı hatırlatıyor. Ve şu anda bir ilişkiniz yoksa kendiniz ve aşk hayatınızda özledikleriniz hakkında bir şeyler öğreniyor olabilirsiniz, bu yüzden dikkat edin. Luna’nın adanmış yedinci dernekler, uzlaşma ve diğer önemli evinizdeki yolculuğunun ortasında, yaralı şifacı Chiron ile çatışacak. Bu nedenle, kendinize ve kişinize karşı sabırlı olun.

Oğlak Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Vazgeçmek için ne kadar cazip olursanız olun, devam edin. Şu anda biraz durgunluk içindesiniz, ancak ondan uzaklaşmaya çalışırsanız daha da kötüleşecek.

Oğlak Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, iş ortaklıklarınızda yeni bakış açıları yaşıyorsunuz. Belki de fikirlerinizi ve yaratıcılığınızı kontrol eden bir kişi veya kuruluşla çalışıyorsunuz? Bu kalıbın dışına çıkmanın zamanı geldi. Yengeç burcundaki yeni ay, işbirliği sektörünüzde, bu değişim baskısını gündeme getiriyor. Ayrıca altıncı iş evinizde İkizler’deki Merkür ile gerçeğinizi konuşuyorsunuz. Kendinizi özgür bırakın ve işinizde tamamlanmış hissetmeye doğru ilerleyin.

Tarafsız davranan biri gruba geri dönmeye hazır. Onlara hoş geldiniz.

Oğlak Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Oğlak, bugün neye odaklanmanız gerektiğini bulmak için kalbinizden başka bir yere bakmayın. Yeni ay, duygusal Yengeç burcunun zıt burcunda ortaya çıkarken, Cuma günü gökyüzü yılın en önemli anlarından birini getiriyor. Bu ay, size önümüzdeki ay içinde tomurcuklanan bağları veya devam eden ortaklıkları derinleştirme ve geliştirme şansı verirken, aynı zamanda sizi daha derine inmekten alıkoyan her şeyi ortadan kaldırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.