Oğlak Burç Yorumları 4 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 4 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 4 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 4 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini dinlemek senin gibi pragmatik biri için yabancı bir kavram gibi görünebilir, ama görünüşe göre aşk hayatında çok ihtiyaç duyduğun bir değişime hazırsın Oğlak. Bildiğiniz gibi, ay, bağlı ilişkilerle ilgili yedinci evinizi yönetiyor ve aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs’e katılacak. Bu da sizi vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkmaya ve sizi durgun tutan sevgi dilinden kurtarmaya teşvik eder. Luna, boğucu sekizinci yakınlık evinizde Mars-Venüs ile karşı karşıya gelecek, önceki taahhütleriniz ve şefkat arzunuzu ayırt etmeniz için size meydan okuyor.

Oğlak Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir süredir haber almadığınız bir mektup arkadaşına veya uzun mesafeli sohbet arkadaşınıza ulaşın. Etrafta kimse yoksa, çevrimiçi bir sorun çıkar ve ne olduğunu gör.

Oğlak Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün günü yakala, Oğlak. Yaratıcı projeleriniz yanıyor! Otantik fikirlerinizi nerede tutuyorsunuz? Artık kendi adına konuşma cesaretini hissedebilirsin. Bu, yaratıcı projenizin beşinci evinde yenilikçi Uranüs ile sıkı bir bağlantı oluşturan duygusal olarak değerli Boğa ayı tarafından itiliyor. Bu, kutunun dışında düşünmek ve kendinize meydan okumak için bir gün. Üstelik ay, Aslan’da yaratıcı Mars’ı da harekete geçiriyor, işinizle kendinizi gerçekten ifade etmenin zamanı geldi.

Gerçeği bilmek istiyorsan, biraz araştırma yapmalısın – birkaç arama yap.

Oğlak Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yaratıcı bir çıkış için can atıyorsun, Oğlak. Enerjinizi size neşe getiren ve dünyaya kişisel damganızı bırakmanıza yardımcı olacak bir şeye yatırın. Ay’ın şehvetli Boğa burcundaki varlığı, odağınızı romantik ilişkilere ve tutku projelerine yönlendirir. Ancak onun zor yönleri, hazzı bulmayı zorlaştırabilir. Geçen haftaki anlatıları detaylandırmaya devam ederken ortaya çıkan hikayeleri benimseyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.