Oğlak Burç Yorumları 31 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik kaçamak, Oğlak? Ay, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla duyusal güdümlü Boğa burcuna dönüşmeden önce, macera, genişleme, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla cilveli Venüs ile bağlantı kuracak. Ve bekar ve sizden uzaktaki birine aşık olmanıza veya belki de bae ile bir sonraki tatilinizi dört gözle beklemenize rağmen, hisler lehinize akıyor. Güneş ayrıca seks, samimiyet, enerjik alışverişler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile buluşacak ve önemli bir sohbeti tetikleyecek. Öyleyse tetikte olun!

Oğlak Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir hamle yapmayı düşünmeden önce, en son aşkınla ilgili çok daha fazlasını bilmen gerekiyor. Kaynaklarınızı toplayın ve hafiyelik yapın. Sonuçta takip değil — yoksa öyle mi?

Oğlak Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Güçlü Mars, bir dünya burcunda yörüngede döndüğünde, özellikle parlarsınız, Oğlak. Artık Başak burcunda olduğu için, en önemli planlarınız ve çabalarınız için ilerlemenin daha kolay olduğunu göreceksiniz. Burada, solar dokuzuncu evinizi ateşlerken, zihniniz profesyonel dünyanızı nasıl genişletmek istediğinize dair büyük vizyonlarla dolu olacak. Büyüklük için yetiştiriliyorsunuz, bu nedenle gözden geçirilmiş uzun vadeli bir plan oluşturun, ayrıntıları değerlendirin ve hepsinden önemlisi stratejik olun. Ayrıca, Mars aktivite gezegeni olduğundan, önümüzdeki haftalarda yeni keşfedilen bir akademik, medya veya uluslararası iş projesiyle muhtemelen aşırı derecede meşgul olacaksınız.

Bir arkadaşın dürüst fikrine ihtiyacı var, o yüzden ver. Nazik olun, ancak tamamen dürüst olun.

Oğlak Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bu senin için her zaman yılın en kolay zamanı değil, Oğlak. Ağır hissediyorsanız ve karanlığın içinden geçiyormuş gibi hissediyorsanız, devam edin. Aslan mevsimi boyunca, yakın bağlar kurma yaklaşımınıza bağlı yoğun duygusal materyali keşfetmeye başladınız. Boğa burcundaki bugünün üçüncü dördün ay, insanların kalbinize girmesine nasıl izin verdiğiniz konusunda neyin ayarlanması gerektiğini vurguluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.